Hüppa postitusse

001WSK

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis 001WSK postitas

1. 2.5 on igaljuhul ökonoomsem maanteel, kui 1.8/1.6 Mul isegi võtab 2.5 linnas 1.6 automaadist vähem. kui inimese moodi sõita...
  2. Kiirmüügi hinnaga rehvid pakkuda ! Kaks rehvi mustriga 6-7mm (enamus naelu sees) Teised kaks rehvi mustrit 4-6mm (naelu sees, aga see paar on keskelt rohkem kulunud) uus hind 50€, kehtib ainult see nädalavahetus ! Selle hinna eest rehvi küll ja veel ! KIIRE! Tallinn 5666 3151
  3. Viimane pilt esimestest õõtsapuksidest ? Kui jah,siis mis selline augu asetus annab ?
  4. Väike up. Mõned siin on uurinud velje ET-d, aga seda velje peal kuskil kirjas ei ole ja olengi vastuse võlgu jäänud... Seega siit ka minu palve, et palun õpetage kuidas seda välja arvutada
  5. 001WSK vastas koithelm teema asukohas Autod
    Küll selle 1500ga ka ostja on, kannatada tuleb lihtsalt...
  6. Mis veljed on? Pillu meid piltidega
  7. http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=101672
  8. Pool aastat ilma ülevaatuseta ja seda BMWga, eriti E30ga !!?? Kui trahve pole saanud, siis oled küll õnnesärgis sündinud
  9. Jõhker põka ju hea et põllul üle nippli ei käinud...
  10. Kas siis h2-st on odavam tellida, kui UM? Mingi aeg võrdlesin hindu ja ei ütleks , et väga odavam oleks...
  11. Rahulikult sõites, mitte rallitades on see tulemus mõõdetud. 3,46 differ peaks vastupidi ökonoomsem olema. Võin eksida, aga mul on vist 3,64 ülekanne. Tee CO test ja siis saad edasi uurida kas on midagi viga või tõesti on gaas kogu aeg põhjas
  12. Kui ma ei eksi, siis see on ca. aasta tagasi üle värvitud. aga miks nii suur bensukulu?? Mu 2.5ga saab linnas 10L hakkama.
  13. Krt, kuidas on võimalik, et Tallinnas ei ole MITTE KUSKIL rullile saada esimesi amordipatju Ehk vedeleb kellegil üle või teab mingit salapärast kohta kust neid saada? tahaks auto kokku panna täna...
  14. Igatahes universaalset ei soovita kasutada. Enda auto küljes uus universaalne ja ei toimeta (eelmise omaniku poolt lastud ära vahetada, umbes aasta tagasi)
  15. Lihtsalt vahetan tausta ära ja kõik korras ? Tundub liiga lihtne, et olla tõsi...kas mingeid näpunäiteid saate jagada, et kuidas valutult ja veatult see protseduur läbi viia ?
  16. Krt, telefoniga ei kannata siin foorumis majandada. muuta ega tsiteerida vms teha ei saa. muidu m40 motoga kupeel ju paak 55L ja touringul 60L. Järeldan nüüd, et kui paak täis panna, siis kellaplokis ei näita tervet paaki? Hetkel pea ei lõika, suht stand by olek on
  17. Ehk kui paak täis panna, siis seier jääb sinna 55L kanti seisma?
  18. Kas keegi oskab öelda, kui panna kupeele touringu spidoplokk , siis kas bensuseier näitab õigesti ? Kui paak täis panna, siis lihtsalt ei lähe üle 55 L ? Mootor on M40B16
  19. Kas M-Tech 2 paketiga autol on teistsugune esipõll ja miks seda üldse ära võtta vaja on ? ( kui just kõver ja katkine ei ole)
  20. Peaks vist foorumi auto olema... hind päris krõbe... http://www.auto24.ee/used/1142876
  21. Kas sa tagaistet ei taha ära vahetada R6 mustriga istme vastu ? Mul oleks vaja ruudulist ja sul oleks vaja diagonaal triibuga, et oleks komplekt. Mis kostad ?
  22. Müüdud
  23. täna mustri sügavust kontrollides olin meeldivalt üllatunud. 185/65R15 rehvidel mustrit pigem 4-5 mm, mitte 3mm. Hind jääb samaks ! seega kes tahab olematu raha eest 4 rehvi millega kannatab täitsa sõita, siis tehke kiirelt !
  24. Saatsin ps-i.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.