Hüppa postitusse

001WSK

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis 001WSK postitas

1. 001WSK vastas jaan320i teema asukohas Üritused
    Jah see sama sierraari, mis on steroide söönud Sierrast vist ei ole kuskil juttu. :roll:
  2. 001WSK vastas jaan320i teema asukohas Üritused
    Mingi salajane projekt ?
  3. Sai ka kunagi enda 3.5 rullika nullist sajani kiirendust mõõdetud iPhone-i mingi aplikatsiooniga ning parimaks tulemuseks sain vist 6.2 sekundit. ei tea kui täpne see programm oli ,aga päris kärmelt tuli 100km/h stopperiga mõõtmine üsna pointless minu arust ,aga mingi ettekujutuse saab ikka :roll: aga küll see 3.5 varsti lahjaks jääb tuleval talvel tahad juba midagi kangemat sinna vahele panna. Mis ülekandega differ muidu all on ? Üle 4 läheb minu arust üsna mõtetuks.. muidugi oleneb milleks auto mõeldud on.
  4. Minu M30-l kadus väike puterdamine ära ,kui Truumu klapid ära regullis. Töötas nagu mii¹¹ka pärast Eelnevalt regullis omaarust üks remondimees "õigesti". Isegi väheke mööda reguleerimine võib põhjustada väikest "köhimist" mootoris.
  5. Kui laiad veljed on ? ja mis auto plekkidest need tehtud on ?
  6. veljed kiirelt valgeks.
  7. See punane on kole võrreldes välimise värviga Mõtlesin isegi mingi aeg seda osta ,aga siis oli hind liiga palju
  8. Isikliku kogemuse põhjal soovitan Truumu poole pöörduda. Carmasters'it ei soovita. Ülbe suhtumine on seal firmas. Lõppude lõpuks teed valiku ise
  9. mismõttes ei saa? mul oli sama mootor ja ilma termostaadita
  10. kuidas sa m30 süüdet näpid ? Käisin Truumu juures enda autoga ja mul tiksus/lagises päris mõnusalt ja selline tunne nagu 2 silindrit oleks tagant ära. Regullis klapid paika ja käis nagu uus mootor ja mitte mingit tõrkumist pärast.
  11. puterdamine võib tulla ka valest klapivahest. enda autol sai klapid regullitud ning puterdamine ja "lõtutamine" lõppes
  12. Kuhu radikas plaanis panna ja kuhu see mahub ? Jagajakaane ja esipaneeli vahele eriti ei mahugi midagi.
  13. Kui kapott kinni ei lähe ,siis on mootori käpad valed ehk siis mootor istub valesti. VÕI on valed mootoripadjad (liiga kõrged) Mis plaan autoga on ,et kangem mootor peale läks? Drifti huvi või niisama kummi sussutamiseks ?
  14. No minul suht savi see ei olnud kritiseerimisena mõeldud , aga siin on sellest enne juttu olnud. näiteks : bmw e30 320i (m20b25)
  15. Varsti tuleb Eix ja ütleb ,et sa oma teema nime ära muudaks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.