Hüppa postitusse

Tauno

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tauno postitas

1. Ja las olla see teema, et kumb on parem. Igaüks teab ise mida teeb, lihtsalt mina tahtsin midagi muud kapoti alla kui m40, oli ka plaanis teisi mootoreid, kuid see tuli kõige odavamalt kätte
  2. Tiit, mul ei läinud pöördesse õhulugeja ja homemade filtri pärast, nüüd okei, aga avastasin nüüd küttelekke, selle saab kohe ära likvideeritud Mina olen enda mootoriga rahul, kohe kuulda et midagi muud kapotiall, sest ausalt, mootorihäält on minimaalselt kuulda.
  3. Minu vabandused ! Olen olnud koguaeg tööl, ja hilja koju jõudnud. Sai veel e30 kõrvale igapäeva liikuriks mersu ostetud. Video üritan homme ära teha ! Masinaga pole erilist midagi uut juhtunud, ainult sõitnud ja nautinud
  4. Kilega jah
  5. Eix mina sain oma m43 ilusti tööle ja palju vaiksem kui m40
  6. Andsin uuele südamele juua
  7. Nüüd autoga esimesed sõidud tehtud, tundub täitsa hea Probleem nüüd järgmine, kui õhulugeja taha ühendan hakkab mootor julmalt puterdama, milles asi võib olla? Õhulugeja ise peetis, või miskit muud ?
  8. Nii, täna tegelesin autoga edasi, valasin kütte sisse, käima läks kohe, aga puterdas täiega, ajasin auto garaasi ja hakkasin siin uurima mis viga võis olla. 1. Vahetasin küünlaid 3 korda, ikka ei.. 2. Kontroll lambiga vaatasin kas pihustile voolu tuleb 3. Mõõtsin manomeetriga surve ära.. Viskas ette 0, siis langes küll tuju.. Lõpuks tuli välja, manomeeter katki, sest mõõtsin ka teisi silindreid 4. Viimane lootus oli ainult pihusti, panin siis m40 pihusti peale, nii kui võtit keerasin hakkasid kapoti all kõik 4 silindrit laulma! Nüüd tuju super hea. Homme panen süütepoolid, õhufiltrid, sumpsi tihendi, mis ma kogematta väsimusest ära unustasin panna ja siis koju sõita Kui kõik koos ja kena, saab ka video
  9. Ärge jebige selle immoga, visake vahelt välja või otsige selline aju millel pole immot. Tuleks ju odavam ja vähem tööd.
  10. Aga mina kuulsin täna auto esimesi hääli
  11. Täna kuulsin korralikult esimesi hääli ka, vahel kaovad 1 ja 4 pütt tagant, aga samas küte sai lõpuks otsa. Ehk oli vähese kütte viga ikka, ei hakanud midagi laiali katkuma. Homme valan kütet juurde, vaatan kuidas siis käitub. Loodame parimat
  12. respekti on vaja
  13. 5+ kapotialune ka vähemalt korralik ! õlirõhuanduri oled tööle saanud ?
  14. Ja samas kui ise teed, saad kindel olla, et oled korralikult teinud Hea töö!
  15. Vana mootor ilma plokikaaneta Vana mootor maas ja kapotiall valitseb tühjus Uus mootor valmis peale panemiseks Mootori pistiku tegemine. Jootsin kokku, termorüü peale ja isolatsioon. Ja nüüd ootab veel komplekteerimist, nüüd saab vähemalt rahulikult võtta ja kõik korralikult lõpuni viia. Hiljem kui kõik OK viskan ühe korraliku pildi kapotialusest. Ootab uut nädalat Kindlasti on asju, mida oleks võinud paremini teha jnejne. Aga ise olen siiamaani väga rahul. Esimene mootorivahetus, mille tegin täiesti üksi. Seniks aga kõik!
  16. Siin on see läbiräägitud teema Kõik vajalik info seal olemas
  17. Nii, mootorivahetus tehtud edukalt! Probleeme tekitas algul ainult juhtmestik, aga sellest sain mööda üsna kiirelt tänu kasutaja matuuu soovitustele. Kuna neljapäeval jäin haigeks, jäi auto komplekteerimine pooleli, kuid teisipäeval usun, et saab kindlasti liikuma. Lahtiseid pistikuid on mõni veel üle, kuid eks need leiavad ka oma koha. Vahepeal siis veel juhtunud niipalju et, keegi tropp on sõitnud mu tiivale mõlgi sisse + esimesed neerud puruks. Õnneks rohkem midagi hullu ei ole. tiivad tuleb niikuinii uued tellida. Õhtul sheerin ka telefoniga tehtud pilte, mis on kahjuks kehvad, aga ehk saab mingit aimu. See ka veel et, kui nüüd autoga tänavate vahel, lähen kindlasti keemilisest läbi + korralik välipesu.
  18. no kuna säde ja pump töötavad, ju siis ei ole
  19. Järgmine nädal liigun ringi, veel vaja küttetorud korralikult panna ja juhtmed ilusti vedada, gaasihoovastik ja sellised väiksed nipetnäpet. Teen rahulikult ja korralikult et mingit porri ei jääks. Juhtmestikust tuli üks pluss kaabel veel vedada 12+v pidevasse voolu, seda ma ei teadnud, aga kasutaja matuuu küsis kas ma tegin seda ikka Vedasin juhtme plussi ja voilaa, asi töötab
  20. võib lukku panna!
  21. Säde ja pump ka nüüd töötab tänbud kasutaja matuuule ja margole kes olid abivalmis aitama ja nõu andma ! Nüüd vaja ainult kõik ilusti kokku laduda ja ringi sõita
  22. pilte pane ka ikka
  23. Hetkel ma sain bosch 277 lõpuga aju 94 aasta, homme proovin järgi, saaks kasvõi turtsuma siis oleks kindel et aju viga
  24. Mul sellel ajul mingi tuning chip peal, kus tuli välja kaks juhet ning neid ma ühendada küll ei osanud kuhugile + veel see kivikiip võib olla kahjustanud, kui võtsin need juhtmed vahelt..
  25. Sooviks osta algusaastate m431b18 aju, ei tohi olla tehaseimmoga!! 56866258 ps.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.