Hüppa postitusse

randos

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    70
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis randos postitas

  1. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Müüdud, lukku!
  2. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Müügis veel 1.5 nädalat, ehk nii kaua kui kehtib auto24 kuulutus. Kui müüdud ei saa, jätan endale.
  3. Poolt, ei olegi ühelgi kogunemisel käinud!
  4. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Täna umb. kella 17-st on auto mõned tunnid Tallinnas, võimalik tutvust teha.
  5. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Tänan pakkumast, kuid ei soovi. Juhul kui auto müümata jääb, eelistan seda sisu tavalisele sportsisule.
  6. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Kui ise tuled vaatama, siis ikka saab. Kui mina pean näitama tulema, siis tuleb läbirääkimisi pidama hakkama
  7. randos

    M: BMW E30 320i 1990a sedaan

    Auto on 2a tagasi üle värvitud, ennem seda kui mina omanikuks sain. Ei ole koodi järgi värv, seega ei oska õiget tooni öelda.
  8. Müügikuulutus: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=911824&rhash=9e3b Autost lähemalt saab lugeda SIIT või minu allkirjas asuvale lingile klikates. Hind 1950 euri.
  9. Tänud tõlke eest, nüüd järgmine küsimus: nr. 17 kaitsme all puudub vool ja nagu aru saan, releed pole eraldi vaja vahele panna kui el aknaid paigaldada. Ja kas K5 relee annab mulle 17 alla voolu?
  10. Tekkis küsimus, et mis releed on K1 ja K6?
  11. randos

    K: Tulede regulaator

    Salongis lõhna ei ole ja matid on kuivad. Lõhn tuleb väljast, eest, kapotijuurest, just soojalt sõidust tulles. Mis seal ikka siis, hakkan otsast arutama ja vaatan kuhu välja jõuan. Oskab keegi selle tööpõhitte ka ära seletada.
  12. randos

    K: Tulede regulaator

    Kui seal jahutusvedelik voolama peab, siis eeldan et see on seotud ühte ringi auto jahutussüsteemiga, ehk siis radikaga ühine vedelik. Kuskilt mul seda vedelikku lekib, lõhn on üleval kuid loiku-leket veel tuvastanud ei ole. Paari kuuga läheb umb. 1 liiter kaduma.
  13. Nimelt on mul autol peal tulede kõrguse regulaator, kuid miskipärast see ei toimi. Kapotialt liiguvad sinna miskised justkui vaakumvoolikuid meenutavad asjad. Kust alustada vea otsimist, et reguleering korda saada?
  14. Aeg, koht ja tegevus paika, ning läheb lahti. Kõik kes tahaksid tulla, nagunii ei saaks, kõigile sobivat aega võimatu leida. Kui üritus piisavalt atraktiivseks teha, küll siis teised toimetused nurka visatakse ja osalema tullakse! Edu korraldamisel... randos
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus