Hüppa postitusse

randos

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis randos postitas

1. Müüdud. Teema lukku!
  2. Müüdud, lukku!
  3. Mul siuke asi olemas. Ainus mis puudu, on maki pistik, selle lõikasin omale. http://www.upload.ee/image/947008/261120101395.jpg
  4. Müügis veel 1.5 nädalat, ehk nii kaua kui kehtib auto24 kuulutus. Kui müüdud ei saa, jätan endale.
  5. Poolt, ei olegi ühelgi kogunemisel käinud!
  6. Täna umb. kella 17-st on auto mõned tunnid Tallinnas, võimalik tutvust teha.
  7. Tänan pakkumast, kuid ei soovi. Juhul kui auto müümata jääb, eelistan seda sisu tavalisele sportsisule.
  8. Kui ise tuled vaatama, siis ikka saab. Kui mina pean näitama tulema, siis tuleb läbirääkimisi pidama hakkama
  9. Auto on 2a tagasi üle värvitud, ennem seda kui mina omanikuks sain. Ei ole koodi järgi värv, seega ei oska õiget tooni öelda.
  10. Müügikuulutus: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=911824&rhash=9e3b Autost lähemalt saab lugeda SIIT või minu allkirjas asuvale lingile klikates. Hind 1950 euri.
  11. Hing ihkab midagi värskemat ja säästlikumat. Aga puudub võimalus ja vajadus, et see hobi autoks jätta ja igapäeva sõiduks teine kõrvale võtta. Autol muidugi hind kõrge ja eriti väga ei usu, et sellega ära läheb, kuid vähemalt niisama kõvatajad hoiab eemale ja see kes selle endale osta jõuab, suudab seda ka vääriliselt hoida. Auto seda raha väärt, istu sisse ja sõida muretult, uus õligi sees. Aga kui müümata jääb, siis tuleb paratamatult teine auto kõrvale võtta ja talvepuhkusele jätta.
  12. Auto tänasest müügis: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=911824&rhash=1cf2 Teil kõigil võimalus see endale soetada.
  13. Sinine rada jäi maha, seal kus sõitsin. Tegelt hullu polnud, palju raskem oli sinna põllule saada ja sealt ära tulla.
  14. Põlluralli: Ja linnakatse:
  15. Tänud tõlke eest, nüüd järgmine küsimus: nr. 17 kaitsme all puudub vool ja nagu aru saan, releed pole eraldi vaja vahele panna kui el aknaid paigaldada. Ja kas K5 relee annab mulle 17 alla voolu?
  16. Tekkis küsimus, et mis releed on K1 ja K6?
  17. Esimesed istmed temalt jah, tagumise seljatoe sain mujalt, see pre FL oma, FL käetoega ei leidnud kuskilt. Peatoed pookisin ise külge, eelmiste esiistmete omad. Ja siis nahk peale ja ei midagi keerulist, oligi olemas
  18. Kui ma õigesti mäletan, siis toodi auto sealt 2009 suvi, minu käes alates 2010 sügis. Nuh tegelikult see ongi peugeot, vahetasin märgid ringi. Aga tegelikult, eks need istmed tehti ikka rullikale, ei prantsuse jama
  19. Eelmises postituses just mainisin, et Peugeoti oma
  20. Esimene käetugi mingi peugeoti mudeli oma, täpset ei mäleta, aga oli miskine sedaan kerega koletis vast aastatelt 90-ndate keskpaik või natuke peale. Madaldus väga hull ei ole, spoileri ja maapinna vahel ruumi küll, rohkem teeb muret roolilatt, mille õli kork on üsna lähedal maapinnale.
  21. Kas pidasid nüüd silmas seda, et karp oleks pidanud paku all kortsu vajuma? Ei, seda ohtu polnud, seda autot kannatab probleemi vabalt ka orig. tungrauaga tõsta ja see pakk ei teinud mõjunud samuti kuidagi. Selle kohapealt tugev asi!
  22. Viimased päevad on autole juurde andnud olulisi muutusi. Kõige pealt sai neljapäeval külastatud http://www.toonklaaas.ee asutust ning täisring kilet klaasidele kleebitud (neli ust + tagumine klaas). Seejärel kerge nahahooldus reedesel päeval, suurem pesu ja koristus ning vahatamine. Ja täna panin suvepäevadelt kaasa haaratud madalduse alla. Esialgu küll ainult ette, kuid vaatab korraks ehk proovin tagumisi ka. Hakkas nii täitsa meeldima, kui tagumine osa kõrgemal. Stange lähenes sellega maapinnale umb. 5cm ja jäi maapinnast 12cm kõrgusele. Pilte tehtud töödest. Püstaku eemaldus: Madaldusvedru vs originaal: Ennem: Pärast: Eesti Bmw Klubi sümboolika: Ja hooldatud nahk:
  23. Vahepealsed otsingud on edukalt vilja kandnud, suutsin muretseda komplekti eelmise põlvkonna Eesti Bmw Klubi numbrialuseid. Talvega õnnestus esimene katki sõita, nüüd jäi üks veel varusse: Nädalavahetusel käisin survepesuriga kapotiall. Tulemus selline: Kahjuks ei ole panna after pilti, kuid erinevust rohkem kui ööl ja päeval. Homme hommikul külastan sellist sellist kohta: www.toonklaas.ee
  24. Salongis lõhna ei ole ja matid on kuivad. Lõhn tuleb väljast, eest, kapotijuurest, just soojalt sõidust tulles. Mis seal ikka siis, hakkan otsast arutama ja vaatan kuhu välja jõuan. Oskab keegi selle tööpõhitte ka ära seletada.
  25. Kui seal jahutusvedelik voolama peab, siis eeldan et see on seotud ühte ringi auto jahutussüsteemiga, ehk siis radikaga ühine vedelik. Kuskilt mul seda vedelikku lekib, lõhn on üleval kuid loiku-leket veel tuvastanud ei ole. Paari kuuga läheb umb. 1 liiter kaduma.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.