Kõik, mis priiduk postitas
-
BMW 316i 1990 - e30fan
põlle sirgeks saanud või mul lihtsalt tundub pohmas peaga ?
-
K: püstakud
ma plaanin madaldust tellida, hetkel vedrud ja r4jale pole seda madaldust saada sealt kust tellin ja lihtsalt igaksjuhuks küsisin kas istuvad
-
K: püstakud
terv, kas r6 vedrud lähevad r4 püstakutele ?
- M: esilisa 25.-
-
318 Touring '92 - Edoman
nägin reedel(23.12) sõitsid minust mööda kui poodi suitsu läksin ostma.Kesklinna ringile suundusid siis
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
edu sulle.
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
mis siis asemele läheb ?
-
K: summuti
terv, kui suure läbimõõduga peaks olema 2,7 mootoriga autol summuti ?
-
BMW 318i 1989 - priiduk
asi nüüd nii kaugel et, sidur küljes ja käigukasti selle otsas omakorda, starter küljes ja radikas ka, nüüd lõdvikuid ühendada, juhtmed, sumps ja kardaan alla panna, õli ja tosool sisse valada ja siis võiks juba käima proovida
-
BMW 318i 1989 - priiduk
tänud, vaikselt edeneb, talve jooksul poleerin veelkord
-
BMW 318i 1989 - priiduk
eile sai sidur ka ostetud nüüd võib käigukasti külge kruttima hakata. Täna käis rreims garages ja võttis endaga kaasa facelifti originaal põlle lisa.
-
BMW 318i 1989 - priiduk
tänase seisuga mootor peal, mingi päev tuleb juhtmed panna ja auto käima ka panna
-
BMW 318i 1989 - priiduk
vahepeal veits tööd tehtud ja ka koolis käinud, nimelt saab minust keevitaja, aga see selleks, eile viisin karteri keevitamisse ja täna sain kätte ja panin alla ka juba, vana juhtmestik sai ka ära võetud, leidsin ka esimesest rattakoopast ühe läbi mädanenud väikse augu, mille panen homme kinni ja siis võib juba mootorit peale tõstma hakata.
-
sidurikorv
90kw 325e peaks olema 2.7
-
sidurikorv
ja mis see maksab ja sobib 2,7mle ?
-
sidurikorv
terv, selline probleem. ostsin mootori ja nüüd keerasin käigukasti maha sellel ja avastasin et sidurikoda ona paska täis käigukastil ja siduri ja hooratta vahel on paska täis, millest see tingitud on ja kas see sabv kuidagi levida mootorisse ? teema pealkiri läks valesti
-
BMW 318i 1989 - priiduk
lubatud pildid, mootori ruumist teen siis kui pestud
-
BMW 318i 1989 - priiduk
ma ei osanud kuidagi põhjendada tulid sina ja tegid seda aga uuenduseks, 1,8 on siis maas koos kastiga , 2,7 sai puhtaks pestud, nädala sisse jäävad juhtmete ära võtmine ja mootoriruumi pesemine mõtlesin et teen mõne pildi ka täna aga fotokas on maale jäänud, homme saab fotoka kätte, siis teen mõned pildid, tänaseks kõik
- BMW 318i 1989 - priiduk
-
BMW 318i 1989 - priiduk
esialgu vaatab kuidas originaal mootor töötab ja siis mõtleb edasi
-
BMW 318i 1989 - priiduk
pole midagi ammu kirjutanud, auto on seisnud 2 kuud.Sai soetatud 2.7 mootor 90kw-tga, homme ajab auto garagesse ära ja võib hakata tegelema, vana moto maha võtmisega ja uue peale monteerimisega, ei tea kunas ta peale saab, aga kevadeni mul aega on ja suveks sõidab kindlalt.(vähemalt lootus on selline) eks vahepeal räägin mis juhtunud on ja kaugel see on.
-
Paljud teist sõidavad talvel rullidega?
ei ole talvel sõitnud ja see talv ei ole ka olnud plaanis, kuna on rulliga tõsised plaanid on talv sellega tegelemiseks õige aeg, auto on juba puhkamas praegu küll väljas, kuna garage on täis ja ootab aega millal saab rulli kallal tegutsema hakata. talveks on golf3
-
318 Touring '92 - Edoman
minu arust sekis oli ka
-
M/V : Laiad plekkveljed 14'' 9'laiad
pakun 15 tolliseid velgi vahetuseks koos rehviga, 2 rehvi sõidetavad.
-
m40 mootoriga probleeem! 316i 1990a.
Kes sul keevitas ?