Kõik, mis Martin_L postitas
-
REGISTREERIMISTUNNISTUSELE õiged andmed!!
Ma enda IX sain nii kirja, et võtsin Um-ist vin koodi järgi väljatrüki ja selle järgi tehti mulle ARK-is iis tüübikinnitus, kuhu lasin kirja panna 325 IX ( a tähele väga tähelepanu ei pööranud ) Kusjuures nad pidid tegema minujaoks uue tüübikinnituse, kuna emmem ei olnud automatkasti ja KAT-ita ix arvel olnud. Eix-i jutule lisaks alguses vaidlesid samamoodi, et sul pole seal pirka peal "X" kirjas ja ei tahetud seda passi ka panna. Kui lõpuks ikka sain kirja selle. Imelik asja juures oli veel see et eelmise omaniku passis oli "IX" kirjas, aga minu nimele ümber registreerides suutsid nad selle ära kaodata. E: Mul muudeti tasuta see reg pass ümber ( Ark enda viga )
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Nu eks ma kulge ka siis läbi sealt )
-
Kas kellegil sellel neljapäeval 06.01.11 plaanis ka kohale ilmuda? Ise sain lõpuks auto jälle korralikult liikuma ja tulen arvatavasti kohale kui keegi veel tuleb
-
Kahjuks ei saa ise ka tulla, imelikul kombel suutis käigukasti hoovastiku tross katki minna ja seega ei saa sõita. Tellisin ummist uue aga see jõuab alles jõuludeks
-
Kas ka kellegil plaanis 16.12.10 kohale ilmuda ? Ise peaks auto taas kätte saama ja siis ikka kohal kah ma arvan.
-
Kas kellegil täna ka plaanis ka kohale veereda? Ise astun veeren arvatavasti. 8) E: Ei saa kahjuks tulla enam :roll:
-
Ma ise veel ei ole kindel kuna samal päeval firma uue lao avamis pidu ja ei tea kas jõuan mustikasse kah
-
Ma liigun ka arvatavasti läbi sealt.
-
318i touring '91 - tonu26
Nu said ka lõpuks teema tehtud. Autost siis: muidu tundus suht korralik, roostet nagu palju ei leidunud ja külekarbid tundusid ka korralikud. Sisu oli ja suht segamini ( paljud plastikud puudu ja lahti ) Esistangest niipalju, et seal on keegi kaval ise voolinud selle plastiku originaal põlle külge kinni. Aga edu ja jaksu auto tegemisel.
-
Kellegil plaanis neljapäeval 21.okt ka kohale veereda? Ise arvatavasti kohal. 8)
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
Me P2hkliga tegima ca 100-200 pilti eks homme upib
-
Mõtlesin, et juhul kui sa teemat algusest peale lugenud ei ole siis teaksid, et võid ka teise autoga tulla. Aga mina igatahes kohal, vahet ei ole millise marsruudi kasuks otsutame...
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Sobivad.
-
Postitaks siis seekord varakult. Kas kellegil ka sellel ( 16.09. ) neljapäeval plaanis mustika alla tulla?
-
HaHaHa
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Juhtus jah nii, et postitasin vanasse teemasse Aga igatahes ma selleaasta cruiisil ka kohal
-
Ma olen ka arvatavasti kohal, kui midagi vahele ei tule.
-
325 iX '87 - Martin_L
Tänud. Eks ma proovin selle auto korralikult korda teha, et oleks hea cruiisida
-
325 iX '87 - Martin_L
MUlle meeldib automaat kes ütles, et ei taha
-
325 iX '87 - Martin_L
Täna sai jah ark-is käidud ja lõppkokkuvõttes peale 2hete tundi tegid minu auto jaoks uue tüübikinnituse kuna neil polnud ennem ühtegi automaaat kasti ja kat-ita ix-i arvel olnud Aga lõpphea ja kõik hea, nüüd passis kirjas iX
-
325 iX '87 - Martin_L
Niih sai siis ka P2hkliga mõned pildid klõpsatud. Väljast: Seest: Nagu piltitelt näha leidub roostet homme tuttava juurde, teeb pakkumise palju kordategemine läheb
-
Ma liigun ka avatavasti kohale..
-
325 iX '87 - Martin_L
Ei saanud jah ( oleks saaanud aga ei tahtnud selle eest maksta ) Lisadest niipalju, et esiklaasi pesuritel on soojendus ja lisaks on peal webasto ( mis ei tahtnud töödata ja pmst vahetati välja terve süsteem ) Ketkel rohkem meelde ei tule. Piltide tegemiseks ei ole veel kahjuks aega olnud...
- 325 iX '87 - Martin_L
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Ma ka arvatavasti kohal kui midagi vahele ei tule