Hüppa postitusse

Margar

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Margar postitas

1. Puhkuse ajal nägin ka linnapeal ja isegi helistasin sulle,et Kena näeb välja ikka:) Super!
  2. Mis selle juhi istmega juhtunud on ? Kui mina selle autoga sõitsin,siis see küll selline ei olnud
  3. Minu arust sobisid eelmised veljed rohkem aga ka nende uute velgedega (Y)
  4. Autoga midagi uut ka toimunud,või naudid vaid suve ?
  5. Mõlemad korralikud Maasikad aga kahju ikka,et sugulane selle cabrio maha müüs:)
  6. Jaaa,isegi sai sellega sõidetud ja tekkis taas cabrio isu aga nyyd jälle see isu kustunud Hoia seda masinat!!!
  7. Cabrio talveunest ülesse äratatud w ?
  8. Veljed müüdud! Teema Lukku!!!
  9. Said pilli liikuma korralikult? päris mõnusad hääled olid küll(Y)
  10. Esimesed Veljed 8,5 ja tagumised 10 laiad. Rehvid väga korralikud.Ees 205/40/17 ja taga 235/40/17 Esimeste velgede ET 15 ja tagumiste ET20 Asuvad Võrus ja Hinnaks 600 euri.Natukene saab ka tingida!!! Number: 56365605
  11. ahhh et selline vahetus lausa:D
  12. Kert,mis siis nyyd juhtus ? Esimene lumi ja hunnikus w ?=
  13. Eile soomes Espoos nägin samasugust musta cabriot ja samade velgedega vaatasingi,et see auto
  14. Kuidas siis selle masinaga ka edeneb ?
  15. Noo eile nägin siis seda kindlalt:)Vaatasin ,kas on silmapete või ei
  16. Kao Soome cabrioga
  17. Tayts-ega ma sellessuhtes siis ei mõelnud ma mõtlesin seda, et kas saab juba asja ka w ?
  18. Nuu kaugel ehitamine on ka ?
  19. Kert,siis kui ma minema läksin hakkasid veel klõpsutama jah
  20. Oii yle pika aja tõesti kirjutad midagi suur tahtmine on juba lõpptulemust näha:D Igatsus lausa selle auto järgi aga nyyd lasin e36 kupeel keretööd jne ära teha nii et sai sellega kuu aega tegeletud ja homme peaks valmis olema:D aga eix jõudu ja jaksu sulle kui kunagi kauemaks eesti satun siis tulen hyppan läbi
  21. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=971683&rhash=e8e3
  22. Upitame siis väheke:D
  23. Tervist.noo kuidas siis asi edeneb ka?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.