Hüppa postitusse

sõge

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sõge postitas

1. Sa päris korralikult kere ette võtnud Mis ajaks valmis plaanid saada?
  2. Jõudsime siis ikkagi kõik üksmeelele, et kaaluvõit on kiirem sõit. Hea meelega laeks video mõnest sõidust aga pole eriline netihunt, pean end harima sellel teemal veits
  3. Kosmonaut?
  4. Asi käib väga kähku ajame juttu ja põletame rehve kuniks seadusesilm meid laiali ajab. Siis võid jälle praamipeale minna
  5. Eks niipalju kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi. Mina igatahes tunnen suurt vahet ja see 2.8+m50 sisselase teeb ka imelist koostööd, lausa lust on sõita audru rada on ka kiviga visata eelmine aasta sai vist kuskil 1,40 sõidetud seeaasta see number kindlasti kahaneb. Avalaks on ka tulekul sinna tahan ka kindlasti proovima minna. Madal 14 peaks ära tulema.
  6. Vähemalt sain kõik keevituskohad üle vaadata ega roostetama pole hakanud ja põhjamatt saab ka suveks kuivaks kaalu kohapealt tõesti polnud suurt võitu umbes 18hp tonnikohta.
  7. Väike loks on seal suuremal osal difritel sees mis tavaliselt kuidagi tunda ei anna. Sul siis sealt täitsa pekkis või? Regull rõngad äkki puuduvad või on lihtsalt sul see kompott nii kulunud, et tuleb välja vahetada.
  8. Nonii auto kaalutud 10kg täpsusega ja tulemuseks 1025kg 15 liitrit kütust oli paagis ja sees oli veel pagassi külgmised polstrid, 2 orig esiistet, laepolsterdus käepidemetega, mütsiriiul kardina ja orig kõlaritega, esimesed kõlarid, juhiukse polstrid, armatuur kindalaekaga, pehmed jalamatid ees. Mootoriks m52b28 ,roolivõim, suur radiaator eraldi paisukaga, typ188 diff trummel pidurid taga, sumbutajast eemaldatud katalüütor, põhjaall originaal kuumaplekid, plastikust põhjakaitse, sidur m50b20 ja getrag240 käigukast.
  9. Mulle sobib praktiliselt iga päev ma ei tea kuidas teistega lood on.
  10. Üldiselt viga satelliitide võlli pesas mis ovaalseks kipub kuluma. Diferentsiaali osa välja vahetada vähem kulunuma vastu peaks asja korda tegema. Igaks juhuks suure hammasratta ja tiguhammasratta vahet loksutada ja laagreitele pilk peale heita, sest kunagi ei tea mis leida võib.
  11. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tuleb käia passimas kuna ülevaatusmehikesel hea tuju on päev enne palga päeva ja kindlasti lõuna aeg kui kõht on täis ning autodejärjekord olematu. päikseline ilm tuleb ka kasuks ühesõnaga ainult mai, juuni, juuli sest ülejäänud kuudel on november.
  12. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tuli hea lugu meelde kuidas ma paar nädalat tagasi mõtlesin, et teen pulli ja küsin ülevaatuse mehe käest mis ta arvab. Läksin järjekorda tõmbasin kapoti lahti vana tuleb sinna küsisin"kas te näete siin midagi valesti olevat" ei näinud vastas, kuigi mul 1,8 asemel 2,8. Edasi siis pidurite test vana räägib "esipidurit ok tagapidurid p***e käigukang läks pooleks" minu isearetis short shifter andis järele aga pole hullu pakkusin välja, et lükkame edasi ja pane tagapidurite kohale korduv tulen homme tagasi peaasi, et mootoripool kinnitatud saab ja nii tegimegi. Sillatest ok. CO mõõtmine kõik punases seletasin talle, et mul katti pole ette nähtud ja lambdasi pole jne... et eelmine aasta kalle sai küll asja paika lambist tuli meelde, et eelmine aasta 1,8 mootoriga keegi kalle oli ülevaataja ja siis vana lambist ütles, et sõida välja. No ronisin kanalisse panin kolmanda käigu sisse ja sõitsin välja teades, et tuleb vist katte ostma hakata aga üllatuseks maksma minnes vana ulatab auto passi ütles "kõik korras" Küsis veel kas tulekustuti on olemas millepeale pidin ka ei ütlema fak mõnikord lihtsalt joppab aga hind oli tõusnud 40euri tahavad juba saada ülevaatuse eest.
  13. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kui ma meenutama hakkan siis minult on ka igakord küsitud "kuhu lähed" no trr tööle lähen tahad kaasa tulla või. Väljaarvatud viimane kord kui karjuti järele kuhu sa jooksed raisk
  14. Kas selle kerge kapotiga kaasneb ka harjavarre ja kapoti klambrite kasutamine ja mis see kaalusääst siis tuleb? Kui täitsa 10 kilo siis peaks mõtlema selle peale mul kapote suht mõlke täis ka juba
  15. Bensupump alles?
  16. Mõned asjad kaalusin ära. Kaalutud kaubakaaluga 100g täpsusega. Miinusmärgiga on mass mis ma eraldi sellelt jupilt veel maha sain kas polsterduse eemalduse teel või mõnel muul viisil. Täna tegin mõned tiirud ja müra nii hull polegi kui arvasin sumps on õnneks vaikne ja maanteel sõita täitsa ok. Hetkel ainult esiistmed sees 92kg kergem kui enne. Kuni 35 kilo saaks veel maha kui kõlarid, mütsiriiul, taga turvavööd, kindalaegas eemaldada ja tagastange talast luukere teha ning loomulikult istmed kergemate vastu vahetada. Kui linna asja siis käin kuusakoski kaalupeal ka ära ja näeb mis tegelik kaal on. Pagasi ruum: 1.Tagavara ratas plekk 195/65/14 16,8kg 2.Tunk 2,4 3.Veljevõti 0,4 4.Konks 0,2 5.Akukate 0,5 6.Põranda kate 4,3 7.Orig võtmekarp võtmetega? 8.Supakas võimu ja RCA kaabliga 18 Salong: 1.Esimesed orig sport istmed(riidest) 20kg tk 2.Tagumised istmed(riidest) 13,6 3.Tagumised küljepolstrid 3,0 4.Tagumised turvavöö vastused 0,7 Turvavööd? 5.Pleki jupp suusaboxi augu eest 0,45 6.Pigimatt tagaistme alt 1,8 7.Pigimatt kardaani tunneli pealt 2,8 8.Pigimatid küljekarpide pealt 0,7 9.Põhjamatt 12,5 10.Põhjamati väiksem osa 0,8 -0,3 11.Uksepaku liistud(sisemised) 0,5 12.Keskkonsool 1,7 -0,2 13.Kõlarikatted eest 0,5 -0,1 14.Roolialune kate 0,6 -0,2 15.cd makk 1,2 16.Armatuurialt müramatt 2,0 17.Põhjapealt pigimatid umbes 2kg peaks olema ei saanud kaaluda. Väljast ja mootoriruumist: Esistange tala 5,0 -2,7 Tala kinnitused 2,2 -1,3 Tulemüürilt müramatt? kadus ära, 3kilo vast oli
  17. sõge vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    2.0 omab vist väikese korpusega diffrit mille sisu typ 188 omaga ei ühti
  18. Minukandis on mul ja veel kolmel inimesel.
  19. Ilus auto Mis värvi peale tõmbad?
  20. Ega vist muud varianti ei ole kui need võtta. Tavalise klotsiga veetsin aega rahulikult kulgedes audru rajal ja vist pool klotsi oli pärast kadunud püüdsin küll vähe pidurdada, et mitte väga sulama lasta.
  21. viimane kokkusaamine oli kaks aastat tagasi 2 autot
  22. Suvi on uksetaga ja tökas jälle töö käib M50 kolle nüüd juba mõndaaega küljes ja tundub, et asi tasub end ära. 4500rpm - piirajani tõmbab paremini kui varem. Installitud ka el vent mis tuli küll opläädi küljest aga see mind ei hirmuta, ventika juhtimine sai ise aretatud kuna mul radika küljes anduri pesa ei ole, hetkel siis alumise lõdviku vahel metallist toru jupp kuhu keevitatud tavaline mutter millel sama keere mis suurematel termo lülititel. Hetkel paneb asja käima fiat brava andur kahe klemmiga ja kui see puhumine närvidele hakkab käima siis panen kahe astmelise vw anduri. Kuna see rull mul rohkem ringipaugutamise pill on siis võtsin ette ka kaalualandamise kuuri kus mittevajalik saab eemaldatud ja kaalupeal käin ka kindlasti ära, sest huvi on suur mis see m52b28 mootoriga isend kaalub Esistange kinnitus. Mõlema kinnituse pealt kokku -1,3kg Esistangetala tegin luukereks sealt tuli -2,7kg pildile kahjuks ei jäänud.
  23. Kaua sul need vastu on pidanud ja mis tingimustes?
  24. Keegi ferodo ds2500 klotsi on kasutanud? Kas see hind on asja väärt tahaks teada
  25. E36 318i kasutab g250 kasti ja e30 318is peaks olema g240. Vahet on neil veel niipalju, et 250 on tiba lühem ja kardaani muhvil on poldid suuremad kui 240 kastil. Abiks http://www.boosttown.com/gearbox_differential/speed_calculator.php getrag 260 1st 3.83:1 2nd 2.20:1 3rd 1.40:1 4th 1.00:1 5th 0.81:1 R 3.71:1 Getrag 250 1st 4.23:1 2nd 2.52:1 3rd 1.66:1 4th 1.22:1 5th 1.0:1 getrag 240 1st 3.72:1 2nd 2.02:1 3rd 1.32:1 4th 1.00:1 5th 0.81:1 R 4.10:1 ZF 320/310 1st 4.2:1 2nd 2.49:1 3rd 1.67:1 4th 1.24:1 5th 1.0:1 R 3.9:1

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.