Kõik, mis Cb4_323 postitas
-
BMW 320 Projekt "335" (M30B34-160KW+ ) '89 - Cb4_323
Nii ta on. Juppideks kere on kohati huvitav, aga veidi ka kulukas. Olukord kordades parem kui eelmise kerega Lisaks on nüüd 3x rohkem kogemust ja tegu on ainult MINU autoga
-
No võimalik, kuid mina ühtegi auku ei leidnud. Juhi jalge all on rooste, kui plekk on üsna tugev ja auku seal polnud. Aga eks nadalavehetusel selgub täpselt....igatahes väga palju parem kui vana kere.
-
Pikalt juba oli isu isikliku E30-e vastu(Vana 323_3.5l oli sõbraga pooleks). Sai siin uuritud ja vaadatud pikalt ja ega midagi hea hinnaga liikuma ei kipu, ning sai nüüd ostetud üks üsna puhtaks tehtud sedaan. Taaskord päästsin auto nõ. surmast ja teen kõik endast oleneva, et masinast saak üks korralik elukas. Rooste on vaid mõnes kohas, ning üldiselt kere väga heas seisus. Juhi jalgealune on kõige kahtlasem koht ja taga ratta koobas vajab uurimist. Mujal vaid kohati pindmist roostet. Läbiv rooste puudub täiesti. Nagu pealkirjas näha, siis autoks on 89a. 320 FL sedaan, on siin juba kahel kasutajal projektikas olnud(siiani pole midagi vist õnnestunud). Hetkeseisuga põhivärvis must/hall. Välised detailid oli kõik kaasas, kuid sisu on pm. olematu. Masin saab minu vana auto pealt 3.4l mootori ja manuaal kasti, ning ilmselt ka tolle tagasilla(ketaspidurid). Masina eesmärk on "pühapäeva auto", millega aeg-ajalt tahan ka raplas ja mujal rada käia nautimas. Auto saab olema kerge. St, et sisu jääbki ilmselt üsna tühi. Originaal keret siiski ei lõigu. Kere võimalikult jäigaks ja sisse tuleb ilmselt ainult kaks istet, ning muu vajalik. Väliselt aga jätan kõik peale velgede ja väljalaske, originaalik.(Ei välista mõnda bmw m tech lisa). Kindlasti tuleb masinale uus värv(100% kindel pole, aga sinine on kuidagi hingelähedane...midagi sillist värvuselt: http://ll.speedhunte...hots/bmwe30.jpg ). Tehnilise poolepealt on plaanis(kes teab millal kõik valmis), mootorile programmeritav aju, uued suured pihustid+reguleeritav kütuserõhu seade, väljalase kuni lõpuni torud, vabam sisselase, ning ehk ka kangem nukvõll ja kindlasti veel midagi. Kindlasti mõlemale sillale strutid, jäigem ning madalam vedrustus ja ehk ka suuremad pidurid. Kaalun ka E36 compakti taga silda. Loomulikult ka LSD peab muretsema! Peatselt peaks töökojas/garaaziz üks kohta vabanema ja saab auto sisse ajada. Panen ka kerest paar pilti, et oleks aimu. Originaalis oli selline: http://imageshack.us/f/408/20120117160951.jpg/ Ühesõnaga võtsin omale suured eesmärgid ja loodetavasti suudan kõik ka täide viia...paari aastaga. Kiirustama ei hakka, ning eks kõik tuleb järgemööda.
-
SR Opening, AVALAKS 2012 21Aprill
Tulen pargin ka ennast siis E30-e alasse oma põhi autoga Aga seekord taas kohal ja taas ainult vaataja rollis. Juba kolmas aasta vist luban endale, et lähen sõidan. Aga pole millegiga sõita
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See lume "kraan" on katki vist läinud Raudselt sajab ka 21-mesel. Kiirendame lumes
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Kui kere käes, siis loomulikult teen ka uue teema. Teen mõned pildid, ja seletan mis plaanis. Praegu ütlen ainult niipalju, et tegu on korraliku puslega(mis mulle sjajuures kõige enam meeldibki). Ja teen tast ilusa sileda masina mis on ka väle. Vana kupee oli käeharjutus ja uus saab olema ikka midagi muud.
-
Autoga on nüüd nii, et asi saab ainu omandiks mu sõbrale kellega kahekesi seda ehitasime. Peale tagasi tuleb 2.3l mootor. Selle auto süda aga liigub minu uuele projektile
-
Ma panin ise selle kokku ja tegin augud kõik puhtaks. Aga tänud info eest. Uurin asja. Kui kaane maha tirisin, siis vaatasin ka kiire pilguga üle ja midagi silma ei jäänud. Veider on ka see, et väga vähe on õli sinna segunenud, ning õlised veesärgi seina on ainult pumba juures. Mujal üsna puhas.
-
Mootor maas ja osaliselt lahti. Paraku on tekkinud ühe silindri seinale kriim. Hetkel veel täpselt ei tea selle mõju, kuid järgmine nädal läheb spetsialisti juurde kes silindrid/praod ära mõõdab. Aratavasti on eelmine omanik jätnud rõnga pilud vana sodi täis ja rõngas pole ideaalselt pessa läinud. Või on vale rem. mõõduga rõngad sisse pressitud. Põhjust, miks mahlad veidi segunenud on, ei osanud mina ega ka spetsialist leida. Mõned pildid ka: Väga hästi sime kätte seekord. Ilus kriim Ilus puhas põlemiskamber
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Väüga E30 ilus. Kadedaks teeb lusa. See tume suund on täpselt minu maitse...jätka
-
Osade väitel ei saa korralikult tööle jah. Ise-enesest peaks õhulugeja mahakeeramine ka aitama segu õigsusele+chip. Aga ei vaidle vastu, sest pole proovinud. Kui ei toimi, siis olen lihtsalt sammuke lähemalt progetava aju ostule
- M: e30 varuosad
-
No siimul tavaliselt paha olla jah. Eks paistab, soojade ilmadega, ehk tuleb isu peale. Aga ma ei kurda Aga mõtlesin õlise jahutusvedeliku asja, ning tegelt on vist mujal viga. Nimelt hilis sügisel sai vesi asendatud jahutusvedselikuga. Ning peale seda sõitnud pole. Ainult niipalju, et garaazi ja siis korra sai käima pandud spetsialistile kuulamiseks. Sügisel välja lastud vesi oli aga ilus ja veidi ainult roostene. Eeldan, loodan, et kaan siiski sirge ja antifrees segunes selle õliga kuskil määrdunud kanalis. Saaks mootori nüüd müüdud, saaks jupid ja uud pihustid(saan supra 440cc) ära osta
-
M: e30 varuosad
Kaan korra kuuma saanud, aga sai siis taastatud? Toplet vedrudega või ühekordsed? Mis seisus plokk, rõnagad ja saaled on? Võimalik, et vaja mõnda juppi.
-
Alustasin täna lõpuks mootorimaha võtmisega, ning selgus, et õlid ja jahutusvedelik on leidnud ühise "tee" ning segunenud. Järgmine nädalavahetus selgub vast mis siis täpselt viga on, kuid juu kaan kõver, või tihend paha(Lekkib ühest kohast päris usinasti). Ennetavalt küsiks, et kus saab hea hinnaga kaant lihvida? Ning kui lihvitakse sirgeks, siis võiks juba ka kanaleid poleerida lasta.
-
M30B35 mootori paigaldus e30-le
Võibolla on mul valed andme Informeeri mind. Kui oleks mõni sõber, kes suudaks progetava aju mul aidata peale panna, ostaks selle ilmselt ära. Kuid kuskile tegemisse autot ei vii.
-
Nii hind kui ka jõu varu on liiga suur. see mootor ei kannata nagunii üle 400hp välja. Ideaalis tahaks kunagi 350 kätte saada. Aga ok, lati saab ebayst, kuid kas need plokki sisse siis istuvad tõesti? Palju bensiini rõhu tõstmisega CC-si juurde saab, palju üldse rõhu ülemne piir on?? Pump annab 10 Bar-i vist, kui ei eksi. Kunagi oli minu käes korraks üks 32577, millel oli rõhk 4 peal ja see oli ikka haigelt võimas loom. Progetava ajuga pidi olema väga keeruline asi üldse tööle saada? Ah, ega siin pole vist muud, kui tuleb ise jupid ära osta ja vaadata mis saab
-
Kas keegi on siis lõpuks vängemad pihustid oma 3.5-sele peale väänanud? Kuidas on sobivusega? Välismaa lehtedelt leiab enamasti ainult infot, et mis oleks head, kuid seda, et mis ka sobib...? Kaane sisse suvas möödus pihusteid üsna keeruline pressida Kas on Proovitud E-bays müüdavaid kiipe? Erinevad müüad lubavad 15-50 lisa hobust. Aga kuidas reaalselt on. Kui veidi otsida, saab üsna soodsate hindadega reguleeritava kütuserõhu seadme, korralikud supra(430cc)/Rx7(460-550cc)-e pihustid ja ka kiibi...
-
Pole 2.5-se alla saanud piiluda, aga 2.3-esel oli ka sedasi. Mu igapäeva masinal ka sedasi.
-
Pm polegi. Ma lihtsalt kirjeldasin kuidas mu masinal on. Kuigi aus olla, siis on heitgaaside parema voolavuse saavutamiseks soovitatud viia kaks ühepikkust toru ja siis auto all(kekskel) need liita üheks, või siis vähemalt omavahel kokku viia korraks.
-
Päris nii see ka pole. Kui oleks ainult kollektorid, vat siis oleks liiga väike vasturõhk. Aga kogu auto pikkuses kaks toru, mis keskel liituvad on äiesti piisav ja kõrgemal pöördel ikka kasu toov asi.
-
Ei ei...see võtab rammu maha kohe... Summuti võiks tegelt veel vabam olla
-
Liiguvad usinasti jah... Pm. võiks 1-2-3 olla parem kiirendus, kuid paraku 195/65 rehv ei pea sellist rammu kinni ja käivuvahetusele järgneb nagunii Burnout Ehk see suvi saab väheke paremad papud ja ehk ka midagi muud. Tahaks ka pullipärast asjaga kuskil tava liikluses veits käristada, kuid paraku on selle masina helid nii julmad, et ei kannata. Täna käisin ühte teist Musta Kupeed 335-te vaatamas(MGN xxx). Asi on tuttava juures remondis. Ammutasin väheke motti ja ideid...mida ja kuidas.
-
Meie masinaga ei saa rajal midagi tarka teha veel. Hea kui mootori selleks ajaks peale tagasi saame.
-
Ilmad hakkavad soojaks minema ja varsti saab jälle remontima hakata. Nimelt on taas miski tiks mootoris ja ilmselt rõngas pooleks.