Kõik, mis paka66 postitas
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Tühja nendest ratastest need veerevad küll.Panen rohkem rõhku värvimisele,et saaks uksed ja tagumised tiivad ka ilusaks 7päeva pärast puhkus kuua aega,selle ajaga tahaks terve auto üle käia 8) Kapott tuleb ka uus,sest vana seest nii otsas omadega :?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tuisake peale http://www.auto24.ee/used/860823
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Esimesed laagird suht kallid :? Kui õieti mäletan siis sinna 50-60€ kanti tk äkki :roll:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Sai proovitud kas ikka kõik õige ja sobib 8) Ja kinnitaud sai suhteliset tähtis asi Ja kogu kompott kokku Stange nahk läheb ka ikka uue kuue alla....
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Käisin järveauto varuosade poes ja küsisin sealt värvitavat mastiksit.Ja kuna vana oli selline suht asjalik ja teadis asja siis määris selle kinniti ka mulle pähe mis läheb puhta plekku peale Ja täitas saab värvida ja kuivab ära ka :wink: Aga ehituspoest saaks poole odavamalt...!!!
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Mastiksil lasin ikka ära kuivada,ega ma kõike värvi kihte kohe üksteise järgi peale lasknud 8) See ikka mitme päeva töö :wink: Põllele krunt,mastiks,krunt,kivikaitse,värv ja lakk Et ei peaks järgmine suvi jälle tegema :twisted:
-
Lobamokkade rubriik
Kommid söödud ja nüüd tuttu :twisted:
- BMW 325iAT>>m20b20 '91
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Sai eile hästi palju raha ära antud ja asju vastu võetud Tiivad sai mastiksiga seest üle käidud ja põll ka Ja krunditud mõlemalt pool :wink: Lõpuks siis värv peale ka mõlemale poole Toon ka jumalasta õige tagaluuk jäi ilma lakkita hetkel :? Ja pildi jaoks sai korraks külge visatud :twisted: Homme lähen proovin külge ka keerata need ilusad läikivad detailid
-
318is '90 - Penu
Selle auto teeb ilusaks org.m pakett või tõesti ilus velg 8) 8) 8) AA ja org ix. ka muidugi on ilus Või siis m.....!!!?!??! :wink:
-
Grill ///Mario juures................
Kuhu sa selle märgi paned tuleks kaema...!?!?!?!
-
Ebay
Väga viis teema oled teinud kuna pole ise ka seal kaubelnud,aga huvi on kuid siiski pelgan asja.... :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Nu auto seest ju tühi ja seega kerge liigub hetkel suht hästi Äkki ei panegi midagi sisse.... :roll: Loll jutt suhu tagasi...!!!! :?
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Mul esimesed olemas lasin siis teha tegelt mitte org. :wink: Siga ilusad ......!!!!! 8)
-
BMW 318iS '90 - Poochie
Tagumisi tulesid on ka hella blacke kui ma ei eksi.... :wink: Või mis nimega need olid ei mäleta,aga kasutaja wabbiti autol need küljes
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Plastiku tõmabsin tavalise spreiga üle ja matt sperilakk takka ja ponks Sai siis esimene kilomeeter sõidetud Silmad,suu ja kõrvad sitikaid täis kuna esiklaasi pole juu Aga oli vaja kohe vajutada ka ju :roll:
-
Grill ///Mario juures................
Siis tuleb ju kähku vardad välja kaevata ja viimane aeg masinaid turbotama hakata......
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Hääled sees...... Mega häppi.... Homme viskan tabureti sisse ja lähen teen siis väikese tiiru ka muidu ei ole ültse põnev nagu Eix ütles Tänud Eigo,et viitsisid appi tulla ja asjale lahenduse leida 8)
-
Lobamokkade rubriik
Juhtmed juba sõidavad sinu suunas :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Ja sai korraks siis suu vesiseks aetud :twisted: Kulmud tulevad auto värvi...
-
Kogunemiste pildid
Ja väike tükike eilsest
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Sai eile sellised vigurid soetatud ja nüüd olen mina ka popp ja noortepärane!!!!! Kopikas raha ja 15min tööd ja valmis ta oligi 8) Tnx to:Leks
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Auto näeb tõesti punase värvi kohta suht hea välja :wink: Pole midagi öelda ilus rull on Oi kui saaks poleeri ka weel peale last mis siis toimuks 8)
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Tundub,et ilmselt ikka mustikas Ja kui kõik sujub peaks ka õhta linna tulema siis põrkan läbi sealt 8)