Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. Ma nüüd ka koju jõudnud ) Minu kruiis oli siis 620km pikk, Tln-Valga-Võru-Tartu-Tln. Üritus igati positiivne, ainuke kurb asi on see et käed ja pea põlesid päikse käes ära, nüüd mul korralik särk seljas ja prillid ees Pilte tahaks näha juba p.s erxx, ära palun enma nii tee, nagu sa tegid hommikul.
  2. võta homme kaasa see aadressiga kleeps, ma võtan ära, ok ?
  3. kas kellegile on vaja tulede riste, kapoti katet või spidirõngaid, saan kaasa võta
  4. mis kuradi jutukas otsustame ?! kõik ammu otsustatud juba.
  5. Tihend oli kaasas. just otsisin selliseid patju, millel see olemas. Ja lõigata küll ei taha sealt midagi lühemaks. Muidu jääb samasuguseks, nagu vana padi ))
  6. Täna sai töö juures vahetatud taga amordi padjad, väljalseke kolle tihend. Vana tihend ei olnud katki ega lekinud, lihtsalt kole oli. Uus läikiv tihend on palju ilusam seal kapoti all. Mõned pildid siis ka. Vana vs. Uus uued amordid ja padjad. Uus tihend. Diffril on plomm peal Minu karteri kaitse.
  7. mimu meelest reklaamiga veits liialdatud.. muidu komplektne sile kuut.
  8. Leks vastas Leks teema asukohas Küsimused - Vastused
    noh aga need on emane ja isane.. lähevad kokku ilusti.
  9. Leks lisas teema asukohas Küsimused - Vastused
    Mis juhe see on ? Kate all olidki lahti ühendatud.
  10. tegelt räägitakse, et sinna sobivad e36 puksid, mis on veel olematu hinnaga, kui a-osa. stabikapukse müüakse ikka lma klambrideta, klmabreid saab eraldi tellida. neerud võtsin b-osana, sellest endisest acar'ist. praegu küll tundub, et suht normaalne võrreldes sellega mis oli, ja võrreldes seelega et osta kasutatud orig. oma. uute neerude kroom osa läigib nagu kassil munad
  11. täna sais poes käidud ja mõned jupid ära toodud, pildilt puudu tagumise stabika puksid, mis ülla ülla oli ainut orig. osa saada. ja uued neerud said kohe ka ette pandud.
  12. ma ei võta, minul väikest pole. äkki kohalikud saaksid orgunnida, neil hea vedada siis.
  13. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  14. http://www.plastidipest.ee/epood
  15. eeskujulik auto, vähemalt minu jaoks. millega sa katust kreemitad ?
  16. ma võtan usa armee välivoodi kaasa ))
  17. Leks vastas eix22 teema asukohas Autod
    huvitab kere tagaots
  18. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    ok, helistan kindlasti! pane palun üks valge kõrvale.
  19. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    võtaks ühe valge kleepsu, oled tallinnast ?
  20. Leks vastas eix22 teema asukohas Autod
    uue auto arvele võtmine maksab Eestis 178 Euri
  21. ei kannata, õlivann on asfaldist 6-7 sm kõrgel.pikirööbastes ei saa sõita, muidu käib vastu kõrgemat kohta ära (juba korra vahetasin karteri) ) aga kui rusikasuurusied kive pole, siis peaks ok olema.
  22. Kas madala õlivanniga kannatab sõita seda kruusateed ?
  23. minu kohte nii et niikaua kui auto liigub, olen tulija )
  24. kirjutasin sinna, ja öeldi, et kui panna seda purje kilet siis iga murdumis koht jätab sellise jälje sisse, et seda ei saa ära pärast..

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.