Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
    1 394
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

41

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks

M: E30 cabrio 318i '92 MÜÜDUD

Müüdud, lukku.
  2. krt, poleks endal 2te autot, oleksin juba rongil tartusse.
  3. Leks

Lobamokkade rubriik

algaja on algaja, nagu noor sõdur. väga hea leid sinul, kasuta julgelt
  4. ok, jälle targem ) Airi, kus video on ?
  5. Kas Airi ka paned oma pildid ülesse kuskile ? Soovitakisn google photos teenust, sealt saab originaal pildi kätte, juhul kui vaja endale
  6. Leks

M: BMW E30 Hind 350.-

seda ma ei tea.
  7. Leks

M: BMW E30 Hind 350.-

dokid korras.
  8. Leks

Lobamokkade rubriik

Ma ei tea kas on läbikäinud foorumis, aga mina nägin esimest korda. Pildid E30 M3 läbisõduga 0km http://smotra.ru/users/giovanni7/gallery/album/148660/
  9. Leks

up pisikene hinnamuutus
  10. up, täna õhtul liigun marsruudil tln-ikla läbi pärnu kes tahab, see võib võtta kiirelt ühendust. samuti pühapäeval liigun ikla-tln ka läbi pärnu
  11. Leks

Lobamokkade rubriik

Loomulikult on
  12. see on hea HIND EI OLE KIVIST! Lõplik hind !!! Müüja
  13. väga viis oli. see kes ei tulnud jäi positiivi laksust ilma Kert - veelkord tänud orgunnimise eest ja Kaido - puude eest.
  14. Leks

ei ole selline. siin katusel on väsinud spets kummirihmad, mis teevad seda tööd mis mina tegin. see on üks tüüpvigadest neil. rihmasi saab vahetada.
  15. Leks

Lobamokkade rubriik

coilid makita tuuning the best of the best
  16. Leks

Up
  17. Leks

milleks ? )
  18. Leks

Eestis jah, ja ootab hoolsat omaniku
  19. Müüa siis selline huvitav ja tore masin. Auto on paar kuud tagasi saksast toodud Auto vead: -vahetust vajavad esi stabika kondid -värvi originaalsuse tõttu kerel esineb iluvigu. Natukene autost -mootor on väga ergas, tiksuvaba (hommikul käivaitudes kerge tiks) Kordades parem, kui minu musta cabrio mootor. Poleks uskunud, et m40 oskab nii edasi minna -uued piduriosad ees ja taga -avariivaba kere -katus terve ja ühes tükis -toimiv elektriline katus. !!!!
  20. eee.... ja mida see annab ? kuidagi ei jooks mõte peast
  21. krt jah, praegu tuli meelde et nägin ka seda. peaks uurima asja =)
  22. Leks

Lobamokkade rubriik

Jah, tulen labi
  23. Nii, seda teemat võib minupoolest lukku panna. Sai tehtud kõik vajalikud asjad, ehk uued kõllid ette taha + uued tweeterid ette. Heli on nüüd vääga hea =) ainuke miinus kabrio puhul on see, et supakat pole peaaegu kuulda, kuna tagumine sein on kaheoseinaline, mille vahel on ca 10cm vabaruumi ja woofer mängib omaette pagassis.
  24. Leks

Lobamokkade rubriik

kui on õlu, siis ehitamine ei huvita juba
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus