Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. @Tiit Mida sa mõtled et "läks eksootikaks kätte" ? Hind või tarne ?
  2. Ehk sellin ketas MINI'l Sellist paneks küll alla
  3. @andreas 16 velg mahub alla ?
  4. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ei ava fb linki
  5. siin ma seletasin esisilla variandi 1s postituses
  6. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    igaüks saab ise vaadata mis ja palju läheb tema agregaati. Mina kasutan seda http://zellergmelin.lubricantadvisor.com/default.aspx?lang=eng
  7. Klaasid on KLAASIST, neil puuduvad reguleerimis augud, kohad nende jaoks on olemas. Soovikorral ostja võib lasta klaasiga tegelevas firmas neid puurida. Sobivad 99,9%, vaata pilti hind 50 kmpl. piiratud kogus
  8. Adapteril uus hind, 70 per komplekt
  9. Leks vastas Karter+ teema asukohas Varuosad
    Emm, checkpaneel maksab heal päeval 5 euri väikse OBC komplekti hind jääb sinna 80-100 kanti... soovitan sulle mitte oodata vahetuspakkumisi
  10. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma saan ka sulle môned puksid seibid pakkuda, saada mulle koodid mida tahad kindlasti saada.
  11. @eix22 ma sain suvel ka nii et täna helistasin, homme saatsin, 4 päeva pärast sain kätte
  12. Leks vastas Rasmus teema asukohas Varuosad
    käigukasti otsa simmer kardaani vahepukk neid ju võta ikka poest, kasutatud simmerit tahad külge panna ?
  13. Pilte pole vaja häbenda, aga asi mida võiks häbeneda on " keegi asjamees kuskil vabas ōhus vōi lasna garages natuke vaeva näinud ja mustaks vōōbanud mōned " Kas on midagi lasna garagede vastu ? Mustamäe Nõmme ja üle Eesti garagedes on palju rohkem asjamehi kes on näinud samaväärset vaeva teiste autodega.
  14. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @TrvP No selge, saan pakkuda ka "hooraga" komplekti, kui huvi siis kirjuta PS
  15. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @TrvP Sellepärast seisid eile espaki kõrval ringi keksel nukralt ? ) Sul 2 massiline hooratas ? Kui jah siis uuena on tal hind ulme... ei usu et sa viicid 5 sotti anda hoorattaga komplekti eest ? Kui tahad võin pakkuda komplekti ilma "hoorata" - PS
  16. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    kunagi siit tellisime ja need samad kruvid olid kaasas
  17. Mädanenud, pahtliga ehitatud, näha ka värvitud piikonda peale pahteldamist see neil suht levinud. mul oli ka nii
  18. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tegelt siin mingit probleemi ei ole. Sest see peavõimatu missioon saada head soundi Kere konstuktsioon ei võimalda lihtsalt
  19. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ehk see aitab ?
  20. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    28,20 /tk tagumised porikad, tellimus veebruaris...
  21. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Toivo - liitud minuga ja tellime koos
  22. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    i know
  23. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    C4V6 ma võin sulle sama asja 7 euriga müüa

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.