-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
41
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis Leks postitas
-
Müügiks komplekt adaptereid et panna E39 pidurisadulad (kõik bensukad, 525tds, 530 135kw omad) E30 originaal püstaku külge. Mõeldud kuni 296 mm pidurikettale. Sobib ka e36e esimese 286mm kettaga kokku. 10mm must või roostevaba teras, ääred töötlemata. Vaja ülekeermestada väiksemad avad. Ava tehtud 10,5mm et saaks m12x1,5 keeret lõigata Paigaldamisel tuleb pidurisadula raamilt lihvida maha paar mm metalli, et istuksid külge ja et klotsi tööpind oleks täiesulatuses piduriketta tööpinnal Tallinn komplekt 2 tk 40 EUR TULEMUS SELLISED SADULAD OE NUMBRID 34111163385 ja 34111163386 http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-Touring/Europe/528i-M52/L-A/mar1998/browse/brakes/front_brake_pad_wear_sensor/#1163386_1 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Müügiks komplekt adaptereid et panna E46 328i pidurisadulad E30 originaal tagaõõtsa külge. Sellise kombo puhul on kasutuses E46 328 296 mm taga pidurikettad. Vaja ülekeermestada väiksemad avad. Ava tehtud 8,5mm et saaks m10x1,5 keeret lõigata 8mm must või roostevaba teras, Komplekt 2 tk 40 EUR
-
Tagavara rattaks vaja üksikut 16-17 tolli velge 4x100 peab olema korralik, sirge PS
-
E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Leks vastas kasutaja Leks teemale asukohas Teised autod, vidinad
up -
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Leks vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
täna ju teisipäev pole auto koos.. muidu tuleks -
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Leks vastas kasutaja Leks teemale asukohas Kasulikud kohad E30 omanikule
preaegu ei telli, ilmselt mais juba.. huvi rahval väga väike -
on pakkuda, 95% täis komplekt 320.-
-
@RaidoM Ebayst tellisin kõige odavama ära 37rohelist
-
Ma tellin ilmselt ära endale, mul ka vaja kuum õhk eraldada filtrist.. seinu ei taha ehitada
-
@Raidom mõnedel variantidel on vaesemehe turbiin sisse ehitatud
-
Kellegil aprillis soovi tellida ? Kindlat kuupäeva pole veel, vaatame kuidas rahval huvi -
kas kellgil on saata PS meistri numbrit ? Inimene pole regulaarne foorumi külastaja, seega PS on lugemat juba pikemalt
-
Kinnitama ikka. Ma puurisin augu ja keermestasin ära, roostevaba poldiga hoiab ilusti.
-
2017 E30-meet @Muurame, Finland
Leks vastas kasutaja petrolhead teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Olen 99% tulija leian kedagi kõrvalistmele et kulusid jaotada. -
Kui leidub tahtjaid - tellime see kuu 13-15 kuupäeval Kirjutage -
muidu kõige lihtsam on lühendada olemasoleva hoovastiku oma mootori ja kasti asetsuse järgi
-
Up, koode ja asju ootan 7-9 ks veebruaril -
@Tiit Mida sa mõtled et "läks eksootikaks kätte" ? Hind või tarne ?
-
Ehk sellin ketas MINI'l Sellist paneks küll alla
-
@andreas 16 velg mahub alla ?
-
Ei ava fb linki
-
siin ma seletasin esisilla variandi 1s postituses
-
igaüks saab ise vaadata mis ja palju läheb tema agregaati. Mina kasutan seda http://zellergmelin.lubricantadvisor.com/default.aspx?lang=eng
-
Klaasid on KLAASIST, neil puuduvad reguleerimis augud, kohad nende jaoks on olemas. Soovikorral ostja võib lasta klaasiga tegelevas firmas neid puurida. Sobivad 99,9%, vaata pilti hind 50 kmpl. piiratud kogus