Kõik, mis Leks postitas
-
BMW-de hinnakiri 1987. E30 k.a.
umbes nii oli vist jah.
-
BMW-de hinnakiri 1987. E30 k.a.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01537/f01537.htm
-
'85 ja '89 Lisavarustuse kataloogid
Eix läheb raudselt kiima 1985 http://photofile.ru/users/ilitch65/2333290/ 1989 http://greifenhain.net/bmw/zubehoerpros/page_01.htm
-
E30 pildid internetist.
Ja väike kollektsioon M3 Ühend. Araabia Emiraatides. ---------------------------------------------------- Suur kogunemine
-
E30 pildid internetist.
Kui keegi näinud on - vaatab uuesti, see kes näind pole, vaatab ja imetleb. Tõeliselt ilusad pildid ja samuti ilusad autod, neid pilte mina näiteks google'ist näinud pole.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
väga kena tundub. nagu näen, lähikad mustaks tehtud ja kaugtuled pole. minu touringul ka sama lugu, inimesed on laisad, ei viitsi ristidega mässata. aga huvtab mootori seisukord ja kütusekulu, kuna ei väsi võrdlema enda mootoriga.
-
318iS '90 - m20b20
eriti kiire mees alles sai diili tehtud ja juba klaasid eest ja tuled valmis. tubli oled. ma pole siiani jõudnud luugiga tegeleda.. tunnen kaasa sinule selle juhtmenussiga. kuna minu arust kõige rõvedam töö ongi just juhtme töö.
-
BMW 318i Touring 93/05 Design Edition - Kaspar
ma mõtlesin näha mis seisus sisu säilinud on. design edition sisu on kõigil sama. aga juhiiste sinul veel hästi säilinud. minul juba porolooni p***e kohal mõnest kohast näha.
-
BMW 318i Touring 93/05 Design Edition - Kaspar
jah, ja see minu auto koopia samuti, või minu auto on tema koopia. minul ka 93a. ja 04 kuu, kuid minul on 1.6 huvitavad auto sisu pildid.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
punased trummlid on seksikad
-
Grill ///Mario juures................
:shock:
-
Vanakooli veljed
Leidsin netis väga lahe lehekülje üles, tegu siiski VW fännidega, kuid veljed on ülikõvad.. ise leidsin aega ja vaatasin kõik 51 lehte ära, soovitan teile ka, leidub päris palju huvitavat. http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4394347-late-80s-90s-wheels Enda lemmikud on need
-
320i Cabrio '89 - Jann
liiga kuldne\punane , aga head uut aastat =)
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
tegelt partuled+udukad võib sõita juba mitu aastat. EV seaduses tuleb see lõik ainult uuest aastast, kuid elame me euro konventsioonide järgi, kus see oli ammu lubatud.
-
juppi kunn ma pole, kuid soendusega düüsid mul ka olemas. nr2 ehk mootori küljes on vell üks emane pistik, kuhu läheb ki düüside juhe
-
E30 Cabrio Glass Hardtop
Räägitakse, et sellist asja on valmistatud aint 1 tk, Frankfurti autonäituse jaoks, pärast see paiskus ebaysse. Minu arust mega lahe lisa. Kui teema on vales kohas, liigutage seda kuhu vaja.
-
ma usun et ajaga läks see nahk räbalaks ja rooli taastati teise materjaliga. nahk on ise selline, et kui käed mustad siis määrib kohe naha ära ja kulub nahk ka kiiremini kui kumm.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
see oli nüüd kivi minu aeda
-
palju õnne rooliga, ise vaatasin ka seda ja ei suutnud otsustada ostmisega. kuidas tal muidu kate on ? on see nahk või midagi kummi moodi
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
ma arvan et mootor läks teise e30 peale.. ja varsti veel üks is juures +)
-
BMW 318i '89 - m50b25
katuseluugita on paha paha, ei saa el. luuki panna. muidu auto tundub ülevalt vaadatest enam vähem. garaaz mulle väga meeldib, külgedelt on piisavalt ruumi et juppidega edasi tagasi käia
-
Lihtne ja odav tuunig.
Ütlen kohe, see pole minu oma. Leidsin ühel e30 foorumil.
-
MÄÄRDEKESKUS - Kõik võimalikud määrdeained ühest kohast!
ma vaga vabandan, kuid mis kasu on muua asju netohinnaga? Sealt ju raha ei teeni. Ja kusiks kohe castrol 5l kanku hinda 5w40
-
Ütlen ausalt et natukene kadestan, võiksid veel pilte üless ka panna.
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
võib kombineerida minu ja Pähkli teekonda. Minu teekond läheb ka UMist mööda, ja seal võib lõppeatuse või vaepeatuse teha. tahaks teisi ka kuulda, nimekirjas 30+ inimest ja aint kolme huvitab teekond,