Kõik, mis Leks postitas
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
sisust, mootorist võik ka pilte olla,
- Lobamokkade rubriik
- O: E30 cabrio.
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
võin öelda omaniku eest et lagi on nagu uuel autol. uksed käivad kinni lahti samuti nagu uuel autol.
-
O: E30 cabrio.
pole midagi, ma ei kasuta suvel linnas konditsineeri. ja olen terve 2010 suvi sõitnud ilma selleta e30 kupeega
-
päris hea, kuid liiga kõrge nende plekidega
- O: E30 cabrio.
-
M Azev Typ A 16"
Nad kaovad sama kiiresti kui tekivad
-
Ega ise ei loodagi Eestist leida. Mis on selle auto hind koos toomisega, ilma remonita.
-
:wink:
-
- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
ja ET ?- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
kui palju laiust on ?- Suve lõpu kokkutulek 22.10
- Suve lõpu kokkutulek 22.10
eeee... küsitluses sellist päeva pole. Sellel päeval on Bmw laat ka- 318i M-technic '86 - Maero
nõustun sellega.- 09.10.11 BMW varuosade laat
- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
komplekti hind 10- O: E30 cabrio.
- K: abi spoileri ja tagaakna lisa tuvastamisel
antikas on Mtech2 moodi, akna sirm on küll mingi küla tuuning.- K: Piduri torud
ausalt ma ei taha üldse sinna alla ronida ja neid torusi seal puutuda.. nad on seal alates 93a. olnud. :?- BMW 320i Kupee - Greger
- K: Piduri torud
- K: Piduri torud
Läks katki piduri toru, mis jookseb põhja alt. Seega küsimus, mismoodi on keegi seda lahendanud. Kust saada, mille järgi teha jne. Võibolla saab katkise koha asendada kummist voolikuga ?- O: E30 cabrio.
Eix, seda ma mõtlesin ki et need pre'd n tehtud niimodi face'iks et paha hakkab. Rppuvad stanged, näpusuurused vahed sees. Tagatuled pre omad. jne. - BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus