Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sport massidesse kõik suusatama/lauatama Tuhamäele !
  2. Mina määrin vasemäärega.
  3. Mitte et mul nüüd kiire oleks - puhta huvi pärast uurin kaugel DHLi pakk on
  4. Vahepeal võtsin roolilatti seibideks uuesti. Eelmine kord ei olnud mul remkomplekti, seega läks tagasi kokku ja tilkus edasi. Seekord oli mul rem olemas ja vehtusse läksid kõik tihendid. Eks paistab mis tast saanud on. Kogu protsessist pilte pole, viimasel pildil tihendid, mis läksid vahetusse.
  5. Leks vastas risto21 teema asukohas Varuosad
    muidu sain 50ga kätte
  6. ikka vaikus ?
  7. No kui trammist ja bussist räägime siis minu läbi aegade lemmik DNB lugu on järgmine. Kes on kuulnud, kes mäletab? See siis aastast 2003 Praegu sellist ei tee keegi http://www.youtube.com/watch?v=csXDjOcg-KM
  8. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ja seda keret lapiti ära
  9. Leks vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  10. Proovin ära siis oskan vastata. 1 asi on hea, nende vahetus on imelihtne tulevikus. Tavalise keskmise pitskruviga saab hakkama
  11. Muidu sõidan 5-6 tuhat suve perioodil. Ei tea, pole mõelnud selle peale et nad nagisema hakkavad kunagi. Mul e36l peal esimesed stabikad ja esiõõtsa puskid polüretaanist ja poolteist aastat tagasi sai lahti võetud ja määritud. Auto sõidab iga päevaselt ja veel pole nagisema hakkanud.
  12. Leks vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Päris tihti käib ühe punase touringu omanik lõunatamas veerenni pitstopis.
  13. Sai siis tellitud veidi polüretaani, tänud lähevad Edsonile (altant varuosad, 4car.ee) kes ajas tagsilla komplekti kokku (silla puksid, õõtsad, stabikas, stabika vardad, diffri puks) Hetkel käib kampaani enne võimsuse kasvamist "tagasild korda" ja koos tagasillaga lähevad taastamiseks ja vahetamiseks ka pidurisadulad, vasktorud, piduri voolikud ja muu pudi padi Sillatala ja õõtsad sai puhastatud, krunditud ja värvitud. Peale harja pesu polnud pea ühtegi roostetäpi, aga süda ei olnud rahul ja lasin vajalikud kohad traatharjaga puhtaks ja värv selga.
  14. kas lisan selgitusse, et Cabriole tahan saad ? või see sul meeles ja edastad info müüjale ?
  15. siis võiks tellimuse sisse anda, saab enne kevadet kätte ka ehk
  16. mina olen poolt
  17. siis olen käpp 1 kmpl
  18. Cabriole võiks ka sebida sama kuti käest kui tal on
  19. Leks vastas Renx teema asukohas Audio - Video
    Pakuks köögi rösterit vahetuseks
  20. Talvepilti pole ühtegi, kuhu siis kõik Xid jäid
  21. Ei ole. Vaata, et oleks nagu mul pildil. Lämmaris pakuti veel ühte varianti E65 pealt, too oli suurem Siin teemas näha, kuidas istub koos mootoriga (m54) selline kombo http://www.e30club.ru/forum/index.php/topic,121019.50.html
  22. Peaks ikka olema parem, topelt võim siiski.
  23. Augud klapivad, ainuke mida tegin - puurisin suuremaks tulemüüri. Orig augud olid pea 9mm auk, tegin 10mm. Võimul on kinnituseks 2 polti ja 2 tihvti - tihvtid olid 9mm Varda auk ja pedaali auk on 5 mm nihkes, aga seda saab parandada lihtsalt - kas võimule paar paksemat seibi vahele, või puurida läbi uus auk kahvlis.
  24. Sai täna tegeletud edasi ja tulemus järgmine: Siis hakkasin proovima külge uusi osi. Pildil E65 topelt pidurivõim koos anuma ja silindriga. Läbimõõt väiksem kui originaalil.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.