Kõik, mis Leks postitas
-
Lobamokkade rubriik
Sport massidesse kõik suusatama/lauatama Tuhamäele !
-
318i Cabrio '92 - Leks
Mina määrin vasemäärega.
-
Porimatid, veluurist
Mitte et mul nüüd kiire oleks - puhta huvi pärast uurin kaugel DHLi pakk on
-
318i Cabrio '92 - Leks
Vahepeal võtsin roolilatti seibideks uuesti. Eelmine kord ei olnud mul remkomplekti, seega läks tagasi kokku ja tilkus edasi. Seekord oli mul rem olemas ja vehtusse läksid kõik tihendid. Eks paistab mis tast saanud on. Kogu protsessist pilte pole, viimasel pildil tihendid, mis läksid vahetusse.
- O: IS stangelisa
- Porimatid, veluurist
-
Head muusikat autosse :)
No kui trammist ja bussist räägime siis minu läbi aegade lemmik DNB lugu on järgmine. Kes on kuulnud, kes mäletab? See siis aastast 2003 Praegu sellist ei tee keegi http://www.youtube.com/watch?v=csXDjOcg-KM
-
Lobamokkade rubriik
Ja seda keret lapiti ära
-
Lobamokkade rubriik
- 318i Cabrio '92 - Leks
Proovin ära siis oskan vastata. 1 asi on hea, nende vahetus on imelihtne tulevikus. Tavalise keskmise pitskruviga saab hakkama- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- 318i Cabrio '92 - Leks
Muidu sõidan 5-6 tuhat suve perioodil. Ei tea, pole mõelnud selle peale et nad nagisema hakkavad kunagi. Mul e36l peal esimesed stabikad ja esiõõtsa puskid polüretaanist ja poolteist aastat tagasi sai lahti võetud ja määritud. Auto sõidab iga päevaselt ja veel pole nagisema hakkanud.- Kes, kus ja keda nägi
Päris tihti käib ühe punase touringu omanik lõunatamas veerenni pitstopis.- 318i Cabrio '92 - Leks
Sai siis tellitud veidi polüretaani, tänud lähevad Edsonile (altant varuosad, 4car.ee) kes ajas tagsilla komplekti kokku (silla puksid, õõtsad, stabikas, stabika vardad, diffri puks) Hetkel käib kampaani enne võimsuse kasvamist "tagasild korda" ja koos tagasillaga lähevad taastamiseks ja vahetamiseks ka pidurisadulad, vasktorud, piduri voolikud ja muu pudi padi Sillatala ja õõtsad sai puhastatud, krunditud ja värvitud. Peale harja pesu polnud pea ühtegi roostetäpi, aga süda ei olnud rahul ja lasin vajalikud kohad traatharjaga puhtaks ja värv selga.- Porimatid, veluurist
kas lisan selgitusse, et Cabriole tahan saad ? või see sul meeles ja edastad info müüjale ?- Porimatid, veluurist
siis võiks tellimuse sisse anda, saab enne kevadet kätte ka ehk- Porimatid, veluurist
- Porimatid, veluurist
siis olen käpp 1 kmpl- Porimatid, veluurist
Cabriole võiks ka sebida sama kuti käest kui tal on- müüdud.
- 2015. aasta kalendripiltide hääletus
Talvepilti pole ühtegi, kuhu siis kõik Xid jäid- 318i Cabrio '92 - Leks
Ei ole. Vaata, et oleks nagu mul pildil. Lämmaris pakuti veel ühte varianti E65 pealt, too oli suurem Siin teemas näha, kuidas istub koos mootoriga (m54) selline kombo http://www.e30club.ru/forum/index.php/topic,121019.50.html- 318i Cabrio '92 - Leks
Peaks ikka olema parem, topelt võim siiski.- 318i Cabrio '92 - Leks
Augud klapivad, ainuke mida tegin - puurisin suuremaks tulemüüri. Orig augud olid pea 9mm auk, tegin 10mm. Võimul on kinnituseks 2 polti ja 2 tihvti - tihvtid olid 9mm Varda auk ja pedaali auk on 5 mm nihkes, aga seda saab parandada lihtsalt - kas võimule paar paksemat seibi vahele, või puurida läbi uus auk kahvlis.- 318i Cabrio '92 - Leks
Sai täna tegeletud edasi ja tulemus järgmine: Siis hakkasin proovima külge uusi osi. Pildil E65 topelt pidurivõim koos anuma ja silindriga. Läbimõõt väiksem kui originaalil. - 318i Cabrio '92 - Leks
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus