Kõik, mis Leks postitas
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Up, koode ja asju ootan 7-9 ks veebruaril
-
Paremad pidurid e30le
@Tiit Mida sa mõtled et "läks eksootikaks kätte" ? Hind või tarne ?
-
Paremad pidurid e30le
Ehk sellin ketas MINI'l Sellist paneks küll alla
-
Paremad pidurid e30le
@andreas 16 velg mahub alla ?
- Lobamokkade rubriik
-
Paremad pidurid e30le
siin ma seletasin esisilla variandi 1s postituses
-
Lobamokkade rubriik
igaüks saab ise vaadata mis ja palju läheb tema agregaati. Mina kasutan seda http://zellergmelin.lubricantadvisor.com/default.aspx?lang=eng
-
M: FL Udutule klaasid - KLAASIST
Klaasid on KLAASIST, neil puuduvad reguleerimis augud, kohad nende jaoks on olemas. Soovikorral ostja võib lasta klaasiga tegelevas firmas neid puurida. Sobivad 99,9%, vaata pilti hind 50 kmpl. piiratud kogus
- M: tagumised rummud 5x120
-
M/V:checkpanel
Emm, checkpaneel maksab heal päeval 5 euri väikse OBC komplekti hind jääb sinna 80-100 kanti... soovitan sulle mitte oodata vahetuspakkumisi
-
Lobamokkade rubriik
Ma saan ka sulle môned puksid seibid pakkuda, saada mulle koodid mida tahad kindlasti saada.
-
318i kabriolett (m20b25)'92 - Paap
@eix22 ma sain suvel ka nii et täna helistasin, homme saatsin, 4 päeva pärast sain kätte
- Lukku
-
320i kupee '83 - Dreamix
Pilte pole vaja häbenda, aga asi mida võiks häbeneda on " keegi asjamees kuskil vabas ōhus vōi lasna garages natuke vaeva näinud ja mustaks vōōbanud mōned " Kas on midagi lasna garagede vastu ? Mustamäe Nõmme ja üle Eesti garagedes on palju rohkem asjamehi kes on näinud samaväärset vaeva teiste autodega.
-
Lobamokkade rubriik
@TrvP No selge, saan pakkuda ka "hooraga" komplekti, kui huvi siis kirjuta PS
-
Lobamokkade rubriik
@TrvP Sellepärast seisid eile espaki kõrval ringi keksel nukralt ? ) Sul 2 massiline hooratas ? Kui jah siis uuena on tal hind ulme... ei usu et sa viicid 5 sotti anda hoorattaga komplekti eest ? Kui tahad võin pakkuda komplekti ilma "hoorata" - PS
-
Lobamokkade rubriik
kunagi siit tellisime ja need samad kruvid olid kaasas
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Mädanenud, pahtliga ehitatud, näha ka värvitud piikonda peale pahteldamist see neil suht levinud. mul oli ka nii
-
Lobamokkade rubriik
Tegelt siin mingit probleemi ei ole. Sest see peavõimatu missioon saada head soundi Kere konstuktsioon ei võimalda lihtsalt
- M: E30 E34 E32 Tulede ristid (Hella Black replica)
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
28,20 /tk tagumised porikad, tellimus veebruaris...
-
kustutada
Toivo - liitud minuga ja tellime koos
- kustutada
-
kustutada
C4V6 ma võin sulle sama asja 7 euriga müüa