Hüppa postitusse

RDMU

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RDMU postitas

1. e34 ja e36 (m50&M52) jah erinevad, tuleb koos karteri põhjaga vahetada nii õlivarda toru kui ka õlivarras, muidu hakkab valesti näitama.
  2. Sul on need autod nagu legod, käivad kokku lahku nii kiiresti
  3. Eks nende ilusate laiade velgede ja rehvidega saab üsna lihtsalt uisutada, tean omast käest
  4. parempoolne on ilusam minu arvates :roll:
  5. Kui ainult selleks jääb suurema mootori panek ära, et kiirelt liikuma vaja saada, siis ma võin jalgratast laenata sulle Aga tegelt, loodame, et saad siis kiirelt korda.
  6. Käigukangi nupule valgustus oli suht lihtne teha. Kõigepealt võtsin selle plastiku pealt ära, mille peal käigu nr on, siis kratsisin nõelaga nr kohad värvist puhtaks, et läbi paistaks. Siis võtsin puuri (oli vist 8ne) ja puurisin käigukangi nupust augu läbi, kehv oli seda teha, aga mõlemalt poolt puurides sai auk sisse. Siis terava kruvikeerajaga ja näpitsatega hakkasin käigukangi nuppu sest tühjaks tegema. Siis võtsin kaks väikest valgusdioodi (koos takistitega) ja vedasin juhtme käigukangi kõrvalt alla ja siis valgustusest võtsin voolu. Ja valmis ta oligi kui asjad kokku sai panna. Ei kasutanud mingit hajutit ega reflektorit see kord, nagu varasemalt audil kunagi tegin. Nupp oli mul kehvapoolne, see plastik katki ja nupp tahtis ära tulla küljest, nii et nüüd kui juhe ja teip vahel tihenduseks on, siis seisab. Kui on korralik nupp ja veel eriti nahast, siis soovitan enne mõelda, et kas ikka tuleb see tegemine välja või mitte. Veel õpetusi ja pilte seal, ka minu eelnev katsetus audi peal, mis ei tulnud nii hästi välja kui praegult. http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64697
  7. Riias rallitamas. Leedu - Palanga, umbes kell 01.30 Peatoed ka taga istujatel. Miks ta küll koguaeg ei läigi nii ilusasti kui peale pesemist Valgustusega käigukangi nupp, paljudele siin ilmselt ei meeldi, aga no õnneks ei ehita ma autot ei teile ega ka müügi jaoks, vaid ikka endale ja mulle meeldib. Alla sai pandud ka universaal kat ja ka paar keevitus kohta üle lastud, kus enne veel veidi läbi lasi. Hääl kohe parem ja imelik tärin ka kadunud, mida enne tühi kat vist tekkitas.
  8. Tuttav värvis just korralikus kohas tuttava juures e46 kapotti ja stanget, läks peaaegu 5k, aga töö korralik ja garantii ka aasta aega.
  9. Pole ammu midagi kirjutanud, et midagi kirjutada, siis teatan, et tankisin eile 6 liitrit bensiini Ok, tegelt sai 25-27 juuni käia autoga leedus, palanga linnas turiste mängimas. Auto pidas ennast viisakalt üleval 1200 kilomeetrilisele sõidule, ära ei lagunenud miskit, ainult, et lätis sai avastatud enne iklat, et leedus suutsin siiski metsa teel (või ka lamava politseiniku otsa) karteri õrnalt katki sõita ja lekkib õli nüüd. Eemaltatud sai ka käiguhoovastiku loksud väiksemaks ja installitud short shifter, käiguvahetus kohe parem. Short shifteri paigalduse käigus leidsin külje spoilade pealt zender'i logo ja kirjad. Kas polegi tegu päris mõtetute läti plastikuga? Need, kes käisid e30 suvealguse kruiisil, nendest osad teavad, et sees on olemas ka korralik keskkonsool, originaal käigukangi nupp koos natukene katkise kotiga ja tagumisel istmel peatoed. Mõned pildid lisan siia postitusse siis, kui saan kiiremasse neti.
  10. Loodame siis, et see vanasõna ikka peab paika, et kes kaua kannatab see kaua elab...
  11. Vaadates tänast ilma, siis võib öelda, et meil vedas täiega. Üritus oli tore ja katsun kunagi kindlasti veel kohale kuhugi tulla, kui midagi toimub.
  12. Teekond oli vist sama, mis varasemalt on olnud, lõpetasime ülemistes ja siis mõne autoga käisime ka türisalu pangas taotlemas laenumaksetest vabastamist. Ilm oli küll õnneks hea. Kuskilt pilte ka näha saab? Minu poolt telefoniga tehtud pildid: http://fotoalbum.ee/photos/zaddam/sets/1006135
  13. Hea et sa väja ei pakkunud, et üksteise taga, väikeste vahedega türisalu pangale... ja, et siis keegi ei märka, et kohal ja sõidab rivi taga teistele sisse ja teised siis pangalt kolinal alla Mul vahet pole, kas vana või uus marsruut, kumbagi ei tea nagunii. Plaanide kohaselt homme pärnust kella 1 paiku sõitma mina.
  14. Algul on jah päris naljaks, kui nimi on kirjas ja allpool, et ei saa tulla jne... aga loe natukene veel edasi, kui saad. Siis ehk näed, et hiljem on uus postitus, kus plaanid on muutunud mõnel ja ikak üritatakse kohal olla.
  15. praegult tundub, et mul vist ikka õnnestub tulla, aga kus see koht, kuhu täpsemalt tulla, asub, ei tea tallinnat nii hästi, et kus see A Le Coq arena on?
  16. aga äkki jumal ei tee ka kõiki asju kohe õigesti ja selleks tuligi facelift, et vigu parandada ja midagi paremini tehtud saaks?
  17. aga nüüd?
  18. Käisin pilte veidi tegemas, velg meeldib ikka täiega mulle :twisted: Alevikust läbi sõites oli hea vaadata kuidas enamus ikka kaela väänas ja järgi vaatasid. Välimuse poole pealt tahaks veel spoilerid korda saada, või teisi, võibolla et isegi originaale. Siis originaal ukselinkidest ei ütleks ära ja akna kroom liistud ka mustaks. Toonklaasi võiks värskendada (ehk ka kergelt peegel tooni?). Ja ette angel eyes tuled ja kui julgeks, siis ka 6000k HID Ja tagatuled ka kergelt toonida uuesti, siis oleks ise välimusega rahul juba täitsa. Reedel või laupäev ülevaatus puntki ka, ja peaks läbi ka saama, kui just heitgaasid paigast ära ei ole.
  19. Ja kuidas nad seda jaapanis või kuskil kutsuvad? USA style? Aga üks paar umbes sedasi ongi praegult, kuigi rehvi laius oli vist mõlemil ikkagi 225.
  20. Mis see saksastiil tähendab?
  21. just mõtlesin, et millised üldse lähevad 9" veljele, et kas 215 kitsaks ei jäe? Praegult on 225/40 ja 225/45
  22. valus velg Aluett 16x9 Vaja veidi tagumisi koopa ääri kas rullida või sobivam rehv otsida või siis natukene väiksema madaldusega vedru.
  23. Praeguse (mis on veel kehvemas seisus) juhi istme asemele läheb see iste, ega kellegil pole kuskil üle ja pakkuda sellele paarilist? edit: iste oma koha peal nüüd ja tundub palju mugavam ja toetavam, kuid tahab harjumist, sest on tunduvalt kõrgem istuda.
  24. Asjad liiguvad, mis siis, et aeglaselt, aga siiski paremuse poole. Tagant nurk mis roostetab, on ilmselt avarii tulemus, sest sama poole tuli ei tahtnud ka päris nii hästi külge sobida kui teine pool.
  25. üritan ka tulla, kalendrisse märge tehtud edit: ei tea, kas auto saan liikuma uuesti selleks ajaks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.