Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 02.06.2023 asukohas Postitused

1. Tellisin selle Calorstati temperatuuri anduri ära ja proovin siis sellega kui kohal on. Vahepeal aga jõudis selline asi kohale. See lip on originaalis ka vist poltidega, aga need ma lõikasin maha ja panin kahepoolse teibiga ikka. Eile sai värvitud ja täna panin külge ära.
  2. Mul on korraga rõõmus ja kurb meel teatada, et minu E30 on leidnud endale hea uue kohalikust autoentusiastist omaniku. Mina ise sõidan mai algusest G20 320e-ga. Kõike head ja edu teile hobiautode pidamisel!
  3. Aastaid oma kolm juba mööda läinud viimasest sõitmisest E30ga, kuid nüüd sai auto taas garaazist välja aetud. Puhtaks pestud ja üle vaadatud, kas seismine ka miskit kurja teinud on. Aga ei, kõik oli üllatavalt viiskas. Seisis ta kuivas garaazis kus ustest vaat et tuul läbi puhus. Parempoolse taga piduri võtsin lahti see jäi vähe peale, aga ei miskit hullu. Tuled viled vaatasin samuti üle, kõik toimis. Ega siis midagi, kui läksin proovisin ülevaatusel ära käia. Ja üllatuseks läks täitsa puhtalt läbi. Üks kesine pilt ka jutu lõppu. Teemast kahjuks kõik eelnevad pildid hävinenud, kui kunagi aega on ja leian need arvutitest üles nime järgi, siis proovin midagi taastada.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.