Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.11.2018 asukohas Postitused

1. 1 punkt
    Vabandust, kui varasemalt juba teemas küsitud... Aga kas selle rullikaga hakkab saama ketsi ka kerima lasta? Progress aus. Keep up the good work!
  2. 1 punkt
    Juba esimene puksivahetus oli täna. Auto pole meetritki sõitnud Tegelt ei meeldinud mulle ikkagi esiratta asukoht koopas ja panin lisaks M3 õõtsale ikkagi ekstsentrikpuksi ka õõtsa otsa. Kui Strongflexi punased panin käega sisse, siis ekstsentrik kollane oli ühes tükis ja andis pressi all sisse nikerdada seda kuju. Stanged hakkavad ka vaikselt looma. Kui need olemas, saab lisad paika sättida ja siis värvi saata kõik. Mootori alumiiniumosad läksid täna pritsi ja peale seda saaks hakata midagi kokku ka laduma seal osakonnas.
  3. Tervist! 3 kuud pole siia midagi kirjutanud, aga nüüd on kool lõpetatud ja sai auto garaazi lükatud ning natuke jälle tegeletud. Seekord tegelesime siis esisillatala kinnitus kohaga. Enne oli seda ka keegi huvitaval moel lappinud, nimelt oli paber alla pandud ja sinna peale mingi pahtli taoline asjandus tõmmatud. Ära sai see parandatud pleki ja keevitusega mitte paberi ja pahtliga. Ise jäin lõpptulemusega täitsa rahule😁. Järgmisena tahaks esi koobaste ja tulede vahel olevad plekid ära vahetada ja samas ka roostes plekid mootori ruumist eemaldada, peale seda saaks edasi karpide juurde ja salongi liikuda. Lisan tööst ka mõned pildid.
  4. Oh minu vana touring ka elab minu käes oli 2,5 m20 peal, varem olnud veel 2,4 diisel ja enne seda vist üldse r4
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.