Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 16.08.2018 asukohas Postitused

1. Mul kadus eelmine nädal viljandimaal nr1 detail kupee küljest ära 😄 ülesse otsid võid endale võtta. Ehk siis küsimus huvitaks mind ka.
  2. Käisin alles moboga üle vaatamas. Kui see kaamera seal oligi, siis imestan veel enam, sest ilma kaamerata oli palju raskem. Kui aga konkreetselt juuksekarva lõhki aetakse, tuleb kas vastu haukuda (põhjendatult) või vajadusel kontorit vahetada. Järjekordne näide, et kontroll ja hirmuvalitsemine ei muuda mitte midagi paremaks. Arusaadav, et süsteemi oli vaja paljuski nn "mustade ülevaatuste" pärast, aga kas see kaamera siis tõesti tuvastab iga lõtku ja pastakaotsa suuruse augu, et tööline selle peale kisama peab hakkama ja oma "asjalikkust" välja näitama? Liiklusurmasid tahetakse ka kuuldavasti lisa politseijõudude ja kaameratega vähendada, mille tulemuslikkusesse mul usk 100% puudub. Loodetavasti õnnetuste arv veel tõuseb, kui nad peaksid seda tegema, keskmisele eestlasele on ju patrullauto või kaamera märkamise hetk kohe närvilisust tekitav. Hakatakse ruttu mingeid pedaale suruma jne... Läks veits teemast kõrvale, aga oli vaja välja öelda, mida ma kogu sellest kontrollimajandusest arvan.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus