Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.07.2017 asukohas Postitused

1. Tânud🙂 Eile panin nina ka kokku. Kõigeparem ei saanud ikka, aga lõpuks jõudsin järeldusele, et tegemist siiski raja masinaga ja las siis irvitab veits siit sealt 😁 Veel panin roolilati tolmukad paika, seoses selle tööga avastasin, et rooliotsad suht lõdvalt kinni 😳 panin igaksjuhuks keermeliimiga nüüd kinni kuigi olid kontreeruvate mutritega.
  2. Lausa kadedaks teeb, kui hästi sõidab nüüd. Summuti õnnestus ka uskumatult hästi, rahulikult pea hääletu ja vajutades piisavalt metallset "ralliauto" kõla ja spido kerib ka piisavalt jõudsalt. Tundub, et õnnestus hästi.
  3. Heatöö ja kena masin .jõudu!
  4. Mul samamoodi mullid sees, aastaid olnud. külmana käivitades lonkab mõned sekundid ja vaja gaasi anda käivitamisel. Tõenäoliselt ei tekita see neid probleeme, kuna muidu töötab ilusti, lisaklapp vahel ja e34 käsipumbata jalg on ka.
  5. Kuna selle autoga on väga palju vaeva juba nähtud, siis ajaloo huvides jätkaks endise omaniku lahkel loal selle sama teemaga. Sai siis toodud teiste kõrvale järjekorras neljas sõitev E30, mida ma juba tegelikult eelmise aasta kokkutulekust saadik olin taga ajanud. Eelmine aasta sai ka pakkumine tehtud aga siis otsustas omanik ringi (ja õigustatult - pagana hea auto on). See aasta kui uuesti aktiivset müügikuulutust nägin, sai kohe kiirelt kõne peale tehtud ja otsustatud see oligi. Juba ammu olin otsinud just prefacelift kerel valget kupeed ja väga tore, kui keegi on kõigile kriteeriumitele vastava masina juba ka ära taastanud. Hetkel jääb selliseks nagu on aga tulevikus tahaks täiesti originaaliks tagasi saada, et siis M10 mootor ja muud jutud. Tegemist nagu vanale autole kohaselt ikka jagub ja otsast hakkan nädalavahetusel tegema - õlivahetus, uus hammasrihmakomplekt, sumbuti kinnitused uued keevitada, difri alumise punni leke kõrvaldada, käigukasti leke kõrvaldada, välimised sarniirid vahetada, stabikakontid vahetada, salongiradikas vahetada, kindalaegas kinnitada, vasak esimene lähituli parandada/vahetada (niiskus sees), kardaan vist viskab natukene, ilmselt vaja lasta üle käia. Täna veeresin ülevaatuspunktist kontrollimise mõttes läbi ja üldjoontes väga eeskujulik masin, nagu ka arvata oli. Salongist on masin hämmastavalt vaikne võrreldes mu teiste masinatega, esmalt arvasin, et mingi pigimati teema tehtud aga selgus, et mitte. Sõidumõnu on ka enam kui küllaga.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.