No minu pill kaalub ka julgelt 1400.
Passi järgi tühimass on 1120kg. Siia liida nüüd otsa kõik see pigimatt,woofer/võim, lisa pumbad, 2x raskemad pidurid, kettad ning kõik see kaal mis kapoti all on võrreldes 1.8is-iga ( M50 ,turbo, cooler, kolle,) + veel need jurakalt rasked veljed.
Pole ma veel eriline sirge sõitja kah ilma shortshifterita käigu vahetused... ning teise käigu pidamine ikka hea pole (ma ju koguaeg harjunud külg ees ringi ajama paput siis tundus sirgel pidamine ju väga hea ). Startida ka ei julge veel nii nagu võiks, kuna mul pooltelgesid kaasas teisi polnud. Praegused suht kena lõtkuga. Samamoodi eitea veel mis hetkel käiku oleks tark vahetada. Ma tean, et see turbo graafik kukub ära veits enne 6 tuhandet, kas nüüd venitada piiraja ligidale käiguga või vahetada ära varem.
Meil garaasis üks turbo rull veel 220kw rattasse. Tagumiku tunnetuse järgi parem mul hetkel pole.
Plaan nüüd mootor pulkadeks täiesti kaan ära teha,nukk ära vahetada, võibolla ka väljalaske kolle uus teha, rõhku kuskil 1.3 bar keerata ja elektriliselt juhtida ning siis korralikult rulli peal seadistada. Praegu polnud mõtet nii täpset seadet ajada paari nädala sõitmise jaoks kui nagunii laiali võtta tuleb.
Mina olen ka selle 13nega rahul, esimest korda ju sirget sõita üldse. Rohkem olen tegelikkuses reaktsiooni aegadega rahul.
Oleks pidand sinisega ka minema sirget proovima korra aga mul oleksid esitiivad tuulega minema lennanud.