Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 08.12.2014 asukohas Postitused

1. Originaal 325i ongi ju väga haruldane auto juba, eriti pre! Vaadake siin kasvõi autoteemasi, kui palju neid leidub? igal lehel heal juhul 1 Ülejäänud on vahetatud mootoritega 316`ned. Ix on eraldi mudel, seega kahele pandi
  2. To oo7,ega mul midagi rammusa e30 vstu pole,lihtsalt minu kihutamised mõõdusid muud marki autoga. 1,8l ja 153kw civic oli nii mõnelegi 4,0 e30 paras pähkel. Siin üks bmw marki auto- Praegu hea taastada oma 316 ja kunagi kulgeda rahulikus tempos Ühele ema teise tütar,samas peres mõlemad
  3. Selles suhtes Mihklil õigus, ilmselt on selle skeemi järgi varsti enamus e30 haruldus ,kaasa arvatud 316 ja 318, sest enamustele on suured mootorid peale pandud Edit: Ekstra sinu pärast oo7 tuunin ma ilmselt pisut oma 316i`d ehituse käigus, et sind kunagi sellega ära luttida ja su negatiivset suhtumist muuta väiksema mootoritega autodesse :D Kui juba OT`k läks, siis reaalselt on nendel mootoritel omavahel võimsesevahe ju üsna väike, ka nn tavakasutaja viimane sõna ehk 325i pole ju teab mis võimas, nagu ise ka rääkisid. Kunagi oma kunagise 316i`ga sai pandud joonele 325I´ga , m40 pühkis kohapealt palju kiiremini minema. Sama teema on 2.0 mootoritega, mida palju mustatakse,facelifti omadele mul kiidusõnu ei ole,aga vanad pre mootorid on väga käredad, mitu tk omanud sellist. Hiljuti võtsin ühe oma pilli pealt 2.3 pähe saadud 2.0 moto maha, mis liikus ikka väga mõnusalt edasi,kuigi silindrisurved olid olematud , hiljem ploki pealt selgus alles, et 2.0 Peace.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.