Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.04.2013 asukohas Postitused

1. Minul siis keskeri haridus plus Auto tehnik 1 plus Auto elektriku haridus plus lugematud Vag grupi koolitused plus Lisasoenduste koolitused plus ametlik litsents et võin Eesti riigis Kliima süsteeme remontida ja hooldada. Kindlasti on veel koolitusi ms ei meenu kohe Ootame siiani vastust sinu naise Haridus taseme kohta ?
  2. Kaua te seda mootorit siis kokkuvõttes vahetasite? Ma mäletan, et omal sai M50 kapoti alla reede õhtul alustades kell 9, kell 1 öösel M50 peal, jooma, kuskil keset päeva üles saadud, piduri osi lammaris otsimas käidud ja õhtul juba kaapekat lastud. Ja mingied paberitega remondilukkseppi ega töökoda ei olnud Ainult amatöörid ja vana heinaküüni all vahetatud
  3. ühtegi jobu bmw omanikku ei ole veel liikluses kohanud. debiilikutele meeldib nüüd audi
  4. Eelmine aasta Tallinna poole rahvas oli kõige rohkem esindatud. See vahemaa õige huvilise jaoks Eesti mastaabis küll mingit rolli ei tohiks mängida!
  5. 1 punkt
    Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis üle värvida tuleb niiehknaa, sama ka minu 400 eurise pilliga. Veermikuosa on tavaliselt ikkagi juba vana, kulunud(linnatsilliks ju ok aga kangutamise tuju tuleb siis ju vedel ikkagi), ehk siis see tuleks täpselt samamoodi üle käia nagu ka minu omal. Mootor stockiks ei jää niiet ka see vajab üle tegemist mõlema variandi puhul.. täpselt sama lugu ka salongiga. Niiet andke andeks, aga ma pigem ostan 400 euriga endale auto mille ma ehitan üles nagu lego ja täpselt nii nagu ise tahan, mitte ei osta kordi kallimat pilli mille alla tuleb ikkagi sama kogus raha laduda Lisaks muidugi fakt, et minu jaoks on jupikaupa auto ehitamine oluliselt lihtsam kui see 2-3 kilo kokku ajada. Juba selle 400 euri pärast pidin sente kraapima aga e30 on seda väärt See, kas tuleb odavam või kallim, on juba täiesti individuaalne stuff enivei, sest sõltub kui palju ise tehakse ja mis hindadega asjad kätte tulevad jne.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.