Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.02.2013 asukohas Postitused

1. 1 punkt
    See kere on niigi üle keskmise Kui vaadata teema alguses pilte siis oleks mõni ärikas näiteks selle mingi suvalise mootoriga komplekteerinud, veidi käepäraste vahenditega roostet peitnud ja võinuks seda ka ~mingi 1500e hinnaga müüa. Teine mees ostab siis selle suht kalli "korraliku" auto, tunneb rõõmu mõnda aega kuni avastab siiski ka roosteauke, auto hakkab rändkarikana järjest omanikke vahetama ja lõpetab kahe-kolme aasta pärast emeksis. Hetkel aga on aga võimalus kõik nii pedantselt teha kui omal viitsimist ja vahendeid jätkub, pole mingeid vabandusi võtta a'la, et mis ma sõitvat autot ikka lammutan Teine hea asi on ka see, et ei lammutata mingit rariteetset masinat. Valus oleks ju mootoreid vahetada või relakas lüüa näiteks originaalkomplektsuses kollektsioneerimisväärtusega keresse et sellest oma nägemuse järgi midagi ehitada. Hästi säilinud iS näiteks või midagi taolist. Kahju, et mu vana hall sedaan sinu kätte ei jõudnud ikkagi, see oleks ka hädasti taolist kereremonti tahtnud ja mine tea, ehk on ta elupäevad juba lõpetatud
  2. Paar pilti siis hetkeseisust
  3. 1 punkt
    Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis üle värvida tuleb niiehknaa, sama ka minu 400 eurise pilliga. Veermikuosa on tavaliselt ikkagi juba vana, kulunud(linnatsilliks ju ok aga kangutamise tuju tuleb siis ju vedel ikkagi), ehk siis see tuleks täpselt samamoodi üle käia nagu ka minu omal. Mootor stockiks ei jää niiet ka see vajab üle tegemist mõlema variandi puhul.. täpselt sama lugu ka salongiga. Niiet andke andeks, aga ma pigem ostan 400 euriga endale auto mille ma ehitan üles nagu lego ja täpselt nii nagu ise tahan, mitte ei osta kordi kallimat pilli mille alla tuleb ikkagi sama kogus raha laduda Lisaks muidugi fakt, et minu jaoks on jupikaupa auto ehitamine oluliselt lihtsam kui see 2-3 kilo kokku ajada. Juba selle 400 euri pärast pidin sente kraapima aga e30 on seda väärt See, kas tuleb odavam või kallim, on juba täiesti individuaalne stuff enivei, sest sõltub kui palju ise tehakse ja mis hindadega asjad kätte tulevad jne.
  4. no kuna säde ja pump töötavad, ju siis ei ole
  5. Said lõpuks tööle. Nüüd tean, et töötab ja otsin ka ühe m43 moto. Mis lõpuks tegid, et tööle hakkas? Tuleks vaataks üle seda.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.