Hüppa postitusse
Postitatud
comment_84650
No nii .
Sai võetud 7ese asemele vähe väiksem ja vana klassik. kunagine unistus e30.
Kaua sai otsitud ja vaadatud, ning leitud sai. Auto leidsin soomest, aitab küll eestist ostetud autodest.
pikka juttu hetkel ei ole , 

mootoriks penskaril 1.8 77kw. 4-e kast
värvus originaalis alpineweiss, kuid on väga kehvasti ülevärvitud, uste pealt värv jookseb.(pildid hiljem)
sisu tavaline sinine , aga see eest korras, armatuur korras , tuled viled töötavad ja põlevad.
mootor tiksuvaba , ergas. 
siduri survelaager teeb häält hetkel.
differ natuke undab, ei ole jõudnud õli kontrollida.
elektripeeglid.
peale pandud m tech 1 sportrool nahk.
pagassi lip. ei tea kas mingi hiinakas.
paar kuud tagasi tehtud ülevaatus.
autol ka mingi madaldus , suhteliselt jäik on .
paremat jutttu ja pilte jne jne saab natuke hiljem kui rohkem aega.

hetkel 100 km sõidetud, probleeme pole old.

paar pilti ka , hetkel paremaid ei ole, ei ole võimalust old.

eee.jpg
lundjalund.jpg
10699292_722449464497395_980378611_n_cop

sisust ka olemas nüüd ebakvaliteetne pilt
nüüd olemas ka sisu pilt kohustuslik

nataki.jpg

Muudetud , muutis ragnarm

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_93337

Keegi võiks anda nõu, mida sellises olukorras edasi võiks teha ??... Ilmselgelt asi kisub sinna et enam ma oma raha ei näe ja see ju*n mootor jääb mulle... ??

Müügikuulutuses selgelt kirjas et tegemist 141 kw jnejne. Ning mina loll uskusin.

Tüüp aga ajab ise sellist juttu et ei ole kohustatud varuosi tagasi ostma ja tema ei teadnud et see oli 2.0 jnejne . Et tühjad pihjud vist...

comment_93339

Alustada võiks sellest, et selle müüja kontaktid/kasutajanimi avalikuks teha, et vähemalt teised ei peaks temaga tegemist tegema. Kuulutus on alles veel?

Minul tekib küsimus, kust teadis müüja, et see kindlasti 2.5 mootor on? Millega tema seda tõestab, passis oli kirjas või võttis 2.5 originaalis olnud auto pealt, või tõmbas jube hästi istmesse/sõber ütles? Tuleb igal juhul edasi nõuda ja enne mitte jätta kui selle kamaka tagasi ostab.

Muidugi enne sellist ostu tuleks selgeks teha need väiksed erinevused ja koodid omale et rohkem sinna orki ei astuks. Kui ma näiteks oleks ära ostnud iga difri mis jutu järgi LSD on, siis oleks mul neid juba päris mitu tükki :D

• Autor
comment_93358

Endal ka sama tunne, et mootoriga uksetaha minema. Algul heaga hiljem halvaga.

Kõige pasem muidugi et see mootor soomes koos e30ga,laevapiletid,transpordi kulud ka sisse nõudma.

Loodan et keegi sellise mu*ni otsa ei pea sattuma...

Lisan ka paar pilti tüübi heietustest.

post-1445-0-87416900-1429712207_thumb.jp

post-1445-0-56343800-1429712236_thumb.pn

post-1445-0-22918900-1429712260_thumb.pn

post-1445-0-43148600-1429712277_thumb.pn

post-1445-0-39571300-1429712288_thumb.pn

comment_93361

Heal juhul saad mootori raha tagasi vaid. Mul automüügiga ka veel üks vend siiani 150 euri võlgu, pole laiskusest viitsinud Tartusse otsima minna :D ajakulu ja bena ka läheb, kui kindlalt teaks kus elab, siis oleks lihtne.

Müüsin järelmaksuga 2 aastat tagasi ühe e36 325i ja viimase makse lasi üle  :beer:

comment_93404

Kahtlane teema jah, eriti kui auto on tõesti 325 mille pealt mootor tulnud on, kes ja mis tunnustel kindlaks tegi hulk aega hiljem, et tegemist on 2.0 mootoriga?
Müüja vb ju vabalt ka öelda, et pole eriline spetsialist mootorite alal (mis võib ka tõsi olla äkki) ja võttis mootori 325e pealt, sisi  järelt ka 2.5 mootor. Ja kui nüüd hulk aega hiljem ostja ilmub välja, et kle see 2.0 mootor, siis ise müüjana ei oleks ka nii kärme tagasi ostma mootorit, kes teab mis vahepeal tehtud ja vb üldse teine mootor nüüd...
Kõige kindlam on siiski alati ise enne veenduda mida osta.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.