Postitatud 8. august 201410 a comment_82767 Sooviks osta e30 esimesi originaal vedrusid ja amorte. Tallinna lähistel mida kiiremini seda parem.
8. august 201410 a Autor comment_82773 Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.
8. august 201410 a comment_82777 Kus sa asud ja millal järgi võib tulla? Pärnu Are võin saata ka postiga
8. august 201410 a Autor comment_82783 Pakkuda vedrud ja amordid Tallinnas Vedrud 10€, amordid 20€ Millal järgi võiks tulla? Pärnu Are võin saata ka postiga Kahjuks liiga kaugel, oleks kiiresti vaja ja nv post ei liigu eriti
8. august 201410 a Autor comment_82785 Tommyboy, kas sul on amordid 2,5mootori oma v väiksema mootori omad? Kui on 2,5se mootori oma siis need on suuremad, kui mul vaja oleks.
9. august 201410 a comment_82814 Väikese püstaku amordid ja vedrud 30 euri. Mis tagaistmest ja teistest asjadest saab? E: võin tagumise istme kauba peale anda. Muudetud 9. august 201410 a, muutis ivar130
12. august 201410 a Autor comment_82906 Väikese püstaku amordid ja vedrud 30 euri. Mis tagaistmest ja teistest asjadest saab? E: võin tagumise istme kauba peale anda. Tekib sama küsimus, et kas sul on amordid 2,5mootori oma v väiksema mootori omad? Kui on 2,5se mootori oma siis need on suuremad, kui mul vaja oleks. Ja vedrud on pmst juba olemas
Sooviks osta e30 esimesi originaal vedrusid ja amorte. Tallinna lähistel mida kiiremini seda parem.