Hüppa postitusse

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_82773

Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.

Mul on originaal madalaks lõigatud ja kui ei eksi siis kas esimesed v tagumised on keevitatud. Kuid soov oleks saada ainult esimesi vedrusid originaalis ja amorte.

• Autor
comment_82906

Väikese püstaku amordid ja vedrud 30 euri.

Mis tagaistmest ja teistest asjadest saab?

E: võin tagumise istme kauba peale anda.

Tekib sama küsimus, et kas sul on amordid 2,5mootori oma v väiksema mootori omad? Kui on 2,5se mootori oma siis need on suuremad, kui mul vaja oleks. Ja vedrud on pmst juba olemas :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus