Hüppa postitusse
Postitatud
comment_29203

Jälle mina ja jälle Novembris :)

mingi aeg oli ostetut e30 m40 mootoriga.

91754628dv2.th.jpg

mõtlesin et mina pere inimene jäängi sellega sõitma , tegin autole hooldused asjad,vahetasin amordid,vedrud, käigukastid ja muu pahna ära.

toon klaas taha ja installisin ka veljed sinna,mis kunagi jäid 325st alles..

s903g2z419t4y3t2q342hd0.th.jpg

siis vahepeal tehti mulle ootamatu pakkumine ja osteti veljed ära..

masin jäi selliseks:

4015030cj6.th.jpg

ja ei oskand arvatagi et m40 ei kannata nii palju kui m20 näiteks.. või m30 :)

ja nii ta suri..m40 ma mõtlen.. Nii et talve rõõmu ei saanudki tunda e30ga.

nukralt sõites teise autoga kogu selle aja olen mõelnud et midagi peaks ikka tegema, vahepeal olid mõtted kere eraldi maha müüa kuna kere täitsa Ok. paremat e30 kere mul pole olnud igatahes:)

ja lõpuks ometi ma sain ise enda peale kurjaks ja otsustasin teha mootori vahetuse m20ks.. aga kuna neid eriti ei liigu..siis pidin ära ostma m50 mootori.

nii see ehitamiseks läkski.

13.november tõime moto kohale.ja sama päeva õhtuks oli 1.8 väljas ja koostatud nimekiri vaja minevatest juppidest + roolivõimu install ka )).ei tea kas ikka kannatan välja selle a'la projekti või mitte kuna ikka raha tahab..mõned telefoni pildid viskan õhtupoole üles kui aega leiab..

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_29194

niih lubatud pildid kahjuks ei saa arvutisse lasta. teen homme naise telefoniga v'hemalt seal sinihammas olemas.

praeguseks on mootor peal, juhtmed ühendatud, proovitud et käima läheb.

mootor ise pärit e34lt. käigukasti all pole veel. aga läheb m20 käimar, ja tundub et viilida pole midagi vaja.raske oli ta sinna sisse tõsta.. võttis oma tund aega kui mitte rohkem ei tahtnud mitte kuidagi sisse ronida....käpad e36 omad mootori padjad e34 omad.

vot...

comment_29191

õigus

veepumba soovitan ära vahetada, maksab kuskil ~500 tavalises poes. pärast auto peale on sega väga s??t vahetada, eriti kui seda varem tehtud pole.

klapikambri all põlenud õli on ?

käigukang jääb sul nurga alla, tuleb painutada või ümber teha.

• Autor
comment_29190

keegi on seda juba enne mind vahetanud... inimene kellelt mootorit ostsin ütles küll et enne saltot autole tehti korralik hooldus.õli lekkeid näha kuskil polnud suht puhas oli..aga vedelikud ja filtrid vahetan ikkagi ära :)

• 8 kuud hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_26994

vahepeal vahetatud mootori õli + filter

veepump

jahutus vedelik

roolilatt + õli

järgmine nädal vast tagasilla pukse vahetama ja diffri vahetus ka vist ees.

veel avastasin et ei funka tagumise käigu tuled... kuidas see juhe? välja näeb mis paneb tuled põlema...

is-i lisa tahaks :)

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.