Hüppa postitusse
Postitatud
comment_8368

Tegemist siis rallikaga. Autoks bmw e30 318is. Mootor võetud e36 pealt. Ees on strutbar, vahetatud amordid bilstein b6-te vastu, toonitud tagumised klaasid, uus värv (oranž), otsevooluga summuti. Põhimõtteliselt on auto ehitatud ralliks, kuid sõidame rohkem talviti (jääradu).

Paari pilti masinast endast:

GoPRO(minu teine e30 ka peale jäänud)

sanstitre1rd.th.png

imgp2342n.th.jpg

Kui autot alles kokku panime

imgp1764u.th.jpg

Ilmatsalu Jääralli 2012 (võit, rajal kuni 15cm vett, mõnus lõbustuspark oli)

img4165e.th.jpg

Ilmatsalu Jääralli 2011 teine koht(pakane ja vett polnud)

a1056540.th.jpg

Treening võistluseks

18043912925828911611727.th.jpg

18043912925828111591727.th.jpg

Muudetud , muutis Poochie

Esiletõstetud vastused

comment_8366

Seda rulli sai Ilmatasalus jäärajal nähtud, see oranz värv on ütlemata kena :wink:

Hüdrotõukurid võiks küll vahetusse minna :D Klõbises teine päris usinasti.

Tagasild pidada ka reguleeritavaks tehtud olema?

Tagaveoliste esikoht jäi teile? :)

Edu autoga.

Spioonikas ka :lol:

1789606553850e_l.jpg

• Autor
comment_8354

No masin oli vaja valmis saada ja näha kas üldse mootor töötab. Hüdrotõukurid vahetame kindlasti kunagi ära. Jah tagasild on reguleeritav.

Ei esikoht kahjuks jäi 0,7 sajandiku kaugusele, aga sellest pole hullu kuna see oli alles 5 sõit jäärajal tagasillaga.

comment_8349
Muide oran¾ värv oli minu mõte. Isa tahtis teha punast aga ma pakkusin välja oran¾i ja nii ta läks. Tulemusega vägagi rahul. Muide mul endal on ka rullikas. 318is mootor on pandud 316 e30 kerele.

Aga tee enda rullikast ka teema, tahaks näha mis minu mootorist saanud on ( kui ei eksi siis minu auto pealt peaks olema sinu auto uus mootor pärit)

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_5035
Tagumisi tulesid on ka hella blacke kui ma ei eksi.... :wink:

Või mis nimega need olid ei mäleta,aga kasutaja wabbiti autol need küljes :D

Jep mõlemaid nii esi- kui ka tagumisi tulesi on hella blacke aga mulle meeldivad just need esimesed:)

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_3918

Asjad siis nii, et varsti ostame peale uue mootori milleks siis on arvatavasti e36 1,8is mootor. Mootori laseme ära chippida, siis on vaja veel 320td väntvõlli ( ei teagi millise oma klapib aga öeldi, annab kõvasti juurde ) m3 kolvid mis on palju kergemad ja palju muud.

• 10 kuud hiljem...
  • Autor
comment_44661

Masin elab veel ja uus mootor on ka peal ja töötab! ueeks mootoriks siis bmw e36 1,8is mootor mis on vähe sõitnud. Doonormootor tuli inglismaalt ja mootor töötab kuradi hästi. liigub palju paremini kui e30 is. Selle mootoriga siis tuli Ilmatsalu jäärallil esimene ja teine koht. Medalid on kodus ja paljud 4x4 Subaru impreza wrx-id jäid meist maha. Ühte subarut võitsin ligikaudu nelja sekundiga. Auto praegu siis selline:

gopr0381.th.jpg

gopr0377.th.jpg

Väike video GoPRO Hero2-st auto katusel. Tegemist siis testiga. Varsti juba rallist ka video! Vaadake 720HD-s!

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.