Postitatud 5. juuni 201311 a comment_62886 Kuidas võetakse karteripõhi alt ära kui mootor auto peal? Mulle tundub,et õlipump segab? Mingeid nippe? Kiire
5. juuni 201311 a comment_62887 Tere olen internetist uurinud, kirjuta m20 oilpan removal vms, kuna endal sama töö plaanis. Jah E34-ja peal tuleb see lihtsalt niisama ära, aga E30 peal mitte. Seal piltide peal õpetas, et tuleb mootori padjad lahti keerata (lahti mitte täiesti ära) ja mootorit kergitada niipalju kui saab, seejärel kaas alt ära keerata. Ära see muidugi ei tule, sest mainitud pump on ees. Aga siis siis saab pumba lahti keerata sealt vahelt ja tuleb koos pumbaga välja võtta. Tagasi pannes tuleb pump panna kaane sisse ja koos sellega alla, sealt vahelt jälle kinni keerata. Reaalne kogemus kahjuks puudub, kuid nii oli tehtud fotod juures Ise lasen tõenäoliselt töökojas teha koos õlivahetusega, kui see käes on.. üks roheline kuubik veel uhada
5. juuni 201311 a comment_62888 rida 6 mootor we? lased mootori käpad lanti ja tõstad mootori nii üles kui saad,siis jookseb mööda,kunagi ammu sellise jama ise läbi teinud
5. juuni 201311 a Autor comment_62889 Endale tundus ka nii. Teine variant oleks vb roolilatt lahti lasta,aga tean et roolikardaan on kinni nagu vana kurat nii et see ei sobi hästi. Proovin õlipumba vabastada.
5. juuni 201311 a comment_62891 Sillatala jääb ka ette, see oleks liiga suur töö. Soovitav on mootorit tõsta. Kui muidu välja ei tule siis see pump lahti keerata Kui tehtud saad siis postita muidugi meile ka kuida läks
5. juuni 201311 a comment_62894 See õlivõtturi lahti keeramine polegi midagi väga hullu. Ma taliga auto tatti rippuma ei julgenud rebida nagu extreme ja natuke kergitasin ning võtsin ära nagu oo7 juhendis
5. juuni 201311 a Autor comment_62906 Kusjuures nii oligi nagu 007 kirjutas. Lisaks veel niipalju,et karteripõhjatihend on tänapäeval õhuke veinipudelikorgist tehtud ja selle paikasättimine oli veidi tüütu. Tänud heade nõuannete eest.
Kuidas võetakse karteripõhi alt ära kui mootor auto peal? Mulle tundub,et õlipump segab?
Mingeid nippe?
Kiire