Kõik sai alguse sellest et hing ihkas lisaks kiirele lennukilaadsele esisilla veolisele autole ka miskit muud.
Sai siis käidud vaatamas üle Eesti ford sierrasi et odavam ja lihtsam apastraat
talveks osta ja tagasilla vedu talvel nautida.
Minu õnneks õnnetuseks aga ei tekkinud ühegi auto juures sellist tunnet et vat selle ostan ja nii ma pea 1000km Eesti tripilt ilma autota koju jõudsingi.
Paar päeva edasi erinevates foorumites ning müügiportaalides kaevates uurides,puurides sattusin selle auto kuulutuse peale kuigi jahh hinnapiir oli ületatud käskis ikka mu sees seda vaatama minna.
Saigi siis müüale helistatud ning kokku lepitud ja vaatama mindud,kuna auto asus siis Trummu diagnostika hoovipeal sai ka kokku lepitud aeg üles tõstmiseks. Täname Härra Martinit kellel omal 325 ix kiirete ja mõistvate soovituste ja asjaajamise eest.
Autost ka siis:
Tegu 91 aTouringuga, tegemist siis ikka kõvasti kuna auto 2a seisnud.
Ette otsa siis kõksu ka saanud taastamine muidugi jätab soovida.
Puudu siis asju ikka kõvasti polstreid asju düübleid.
Ülevaatusel sai ka käidud peale mõningalist nokitsemist.
Uhhh sai jube pikk :oops:
Eks üritan mõne pildi ka ostueelsest seisundist lisada.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere!!!!
Sai siis hetke emotsioonide ajevil soetatud BMW.
Kõik sai alguse sellest et hing ihkas lisaks kiirele lennukilaadsele esisilla veolisele autole ka miskit muud.
Sai siis käidud vaatamas üle Eesti ford sierrasi et odavam ja lihtsam apastraat
talveks osta ja tagasilla vedu talvel nautida.
Minu õnneks õnnetuseks aga ei tekkinud ühegi auto juures sellist tunnet et vat selle ostan ja nii ma pea 1000km Eesti tripilt ilma autota koju jõudsingi.
Paar päeva edasi erinevates foorumites ning müügiportaalides kaevates uurides,puurides sattusin selle auto kuulutuse peale kuigi jahh hinnapiir oli ületatud käskis ikka mu sees seda vaatama minna.
Saigi siis müüale helistatud ning kokku lepitud ja vaatama mindud,kuna auto asus siis Trummu diagnostika hoovipeal sai ka kokku lepitud aeg üles tõstmiseks. Täname Härra Martinit kellel omal 325 ix kiirete ja mõistvate soovituste ja asjaajamise eest.
Autost ka siis:
Tegu 91 aTouringuga, tegemist siis ikka kõvasti kuna auto 2a seisnud.
Ette otsa siis kõksu ka saanud taastamine muidugi jätab soovida.
Puudu siis asju ikka kõvasti polstreid asju düübleid.
Ülevaatusel sai ka käidud peale mõningalist nokitsemist.
Uhhh sai jube pikk :oops:
Eks üritan mõne pildi ka ostueelsest seisundist lisada.
Tervitades Tõnu 8)