Hüppa postitusse
Postitatud

teeks äkki järgmine nädal veel midagi, või on kõigil juba jaan peas kui nii siis lükab vast ülejärgmisse nädalasse

arvamused...?

Esiletõstetud vastused

sorry aga ma linnas tume....kas see on see sama plats mis on saku suurhalli juures??? Kohal olen kindlasti :?: 3 inimest võin peale ka võtta .....

seesama plats jah!

KRT!!!!! :evil: :evil: Täna hommikul tööle tulles pani sidur saba....vist survelaager......ei oska öelda, kas saan autoga tulla või mitte, natukene halb on ainult starteriga kohalt minna :?:

KRT!!!!! :evil: :evil: Täna hommikul tööle tulles pani sidur saba....vist survelaager......ei oska öelda, kas saan autoga tulla või mitte, natukene halb on ainult starteriga kohalt minna :?:

kui kast korras siis saab ju ilma starterita ka ära minna, aga võtab aega tiba!

pean suure kahjuga tõdema, et ma 20.00'ks kuidagi ei jõua....kui siis liitun mingi tund aega hiljem !

pean suure kahjuga tõdema, et ma 20.00'ks kuidagi ei jõua....kui siis liitun mingi tund aega hiljem !

ja nii oligi :?:

KOHAL OLID!

kert6

Snoop

wabbit :lol:

tossike

crisp

ja keegi oli veel aga nägu ja siinset nime ei pane kokku....sry

aga kahju, et vähe rahvast.

Kus pilte näha saama ?

ja krt .... ei vaadanud eile seda foorumit ka nii põhjalikult.. muidu oleksin ka liituja olnud. vot... eks järgmine kord olen ikka kohal kui midagi tõsisemat vahele ei tule..

kahjuks ei saanud tulla, kuna suutsin oma diffri puruks lasta ja pole aega saand et seda korda teha. aga järgmine kord proovin ennast parandada :?:

ja nii oligi :?:

KOHAL OLID!

kert6

Snoop

wabbit :lol:

tossike

crisp

ja keegi oli veel aga nägu ja siinset nime ei pane kokku....sry

aga kahju, et vähe rahvast.

Kus pilte näha saama ?

aksel oli ka :lol:

kõva :?: 4 autot platsil, 40 tiirutas ümber selle. (<- need kes kohal olid saavad aru :lol: ) aga teinekord võiks ikka rohkem klubilisi ( kasvõi endisi B) ) kohale tulla. näiteks järgmisel üritusel - tossikese korraldatud grilltsill peol kuskil tallinnast VÄLJAS sooviks rohkem e30'neid näha kui seni. ikka telgid, grill ja muidugi ka õlled kaasa ning minek. pole ju vaja nii pikalt mõelda :lol:

selle enne jaani kokkusaamise teema oli pikalt üleval ja eelmine kord lendasin üle kui kohale ronisin.. tühjus..

kui asi kindel oleks ikka käpp

wabbsi sierra on muidugi teema. minumeelest päris hea kaup bemmi vastu? :roll: :lol::?:

wabbsi sierra on muidugi teema. minumeelest päris hea kaup bemmi vastu? :roll: :lol::?:

no jah,arvestades sellega palju ta veel peale ka maksis, et tiiba ka saada. :lol:

kas tõesti vahetas wabbit oma bemmi selle sierra vastu ja maksis peale...issver :?::lol: aint siis oli see tasuv kui seal cossu 2.0turbo vahel aga seda ta kindlasti pole :lol:B)

OT:kuidas tossikese auto edasi liigub muidu 8)

kas tõesti vahetas wabbit oma bemmi selle sierra vastu ja maksis peale...issver :?::lol: aint siis oli see tasuv kui seal cossu 2.0turbo vahel aga seda ta kindlasti pole :lol:B)

pole ma midagi bemmi vastu vahetanud :lol: see on lihtsalt ehe näide kuidas kolmel inimesel hakkas igav :lol: :roll:

mootoriks on 1,8 karpa ja kulutusi on masinal kõva 400.- eest ja sellele lisandub masina enda hind, seega miks mitte 8)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus