Hüppa postitusse
Postitatud

teeks äkki järgmine nädal veel midagi, või on kõigil juba jaan peas kui nii siis lükab vast ülejärgmisse nädalasse

arvamused...?

Esiletõstetud vastused

teeks äkki teisipäeval kell 20.00 näiteks premia jäähalli juures?

no mis päeval siis? esmasp, teisip, kolmap?

praegu ei saa... ilmad liiga soojad ja konti ka autol pole :?:

ei ehk ühineks isegi

• Autor

kas premias kell 20 00 veel elu ei käi täies hoos? st pole parkida kuhugi

kas premias kell 20 00 veel elu ei käi täies hoos? st pole parkida kuhugi

üks auto ju jälle vähem nii et ei tohiks probleeme tulla :)

kas tuleb rahvas kokku või ei??? siis tean, kas jätan muu töö pooleli või mitte.

teeme TÄNA ÕHTUL!!!!! kell 19:00 ja jälle Ale kokk arenal :?:

äkki lükkaks parem järgmisesse nädalasse? paistab,et rahvast hetkel kokku ei saa. :lol:

oleksin huviline kui kuhugi auto peale mahun ja kui asi peale kella 5 õhtal toimub!

oleksin huviline kui kuhugi auto peale mahun ja kui asi peale kella 5 õhtal toimub!

ma üle 4 ei saa autosse võtta muidu jään ise jalameheks :?: aga praegu veel kõik 4 kohta vabad!!!!!

TEEME SIIS TÄNA KELL 19:00 STAABIS???????

Või Kristiine katusel??????

ma üle 4 ei saa autosse võtta muidu jään ise jalameheks :?: aga praegu veel kõik 4 kohta vabad!!!!!

TEEME SIIS TÄNA KELL 19:00 STAABIS???????

Või Kristiine katusel??????

toimub siis midagi w ?

teex järgmine laupäev siis saax pesamuna ka tulla ja hüppaksin kellegi autosse :twisted:

ei kakatki ei toimunud, sest keegi ei avaldanud soovi......laupäev ja üldse nädalavahetusel mina tulla ei saa.....sobib ainult nädala sees mõni õhtu.

• Autor

pean vabandama siin kohtal nii kiire nädal oli et ei jõudnud lihtsalt midagi teha :oops:

pean vabandama siin kohtal nii kiire nädal oli et ei jõudnud lihtsalt midagi teha :oops:

seda juhtub kõigil, arusaadav.

teeme see nädal ära !......mingi kolmapäevane päev võiks olla, neljap see teine sr muidu ! et rocca al mare plats jälle kohtumiskohaks ja mingi 20.00

teeme see nädal ära !......mingi kolmapäevane päev võiks olla, neljap see teine sr muidu ! et rocca al mare plats jälle kohtumiskohaks ja mingi 20.00

sorry aga ma linnas tume....kas see on see sama plats mis on saku suurhalli juures??? Kohal olen kindlasti :?: 3 inimest võin peale ka võtta .....

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus