Hüppa postitusse

K: esitulede regulaator.

Soovitatud postitused

Postitatud

Heips.

Selline mure, et kodus punasel bosch toote tuled ja lähikad vahivad vastu maad.

niiöelda tulederegulaator ei tööta ei tea mis aastast.

Tahaks teada lahendusi kuidas saaks käisitsi paika kõik.

Olen juba selle regulaatori sees viimase vindini välja keeranud pulka aga ei saa ikka tulesid paika :S

Postitatud

Kuidas ma asendan selle oraginaal regulaatori mis töötas kunagi vedeliku pealt ?

mis ma sinna siis asemele pean panema ja kuidas. On kellegil kuskilt mingi õpetus ?

Postitatud

No Mario, sa oled neid tulesi korduvalt edasi tagasi lapanud, remontinud ,bläkiks teinud ja võibolla ka mdagi muud. Kas siis ei tule silmade ette, et korrektori keskelt kus see varras läbi jookseb seal ongi see tavalise regulaatori auk ka.Õeldi ju mis sa sinna asemele pead panema :)

Postitatud

Oh pläh nüüd kui võtsin tule raami näppude vahele sain aru küll kuidas ja kuhu :D Olen ikka totu :D

Hmm nüüd siis peab sebima selle pulga kuskilt. seda peaks vist uuena poest ka saama jh ?

Postitatud

võib öelda, et sain tehtud. Lammutasin ühtedelt vanadelt tuledelt need poldikesed ära ja krudisin vajaminevatele külge. 

tuled paigas ja nüüd saab vist rahul olla.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus