Siin siis see mis sai hiljuti Leedust toodud. See mul siis praegu 4. BMW 3 on müügis ka kui kedagi huvitab. Sai ostetud 65 aastase papi käest kes ostis selle auto 15 aastat tagasi hunniku dollarite eest. Läbisõit oli ostes 200045 km ja ma ei usugi, et see vanake spidot kerinud on. Auto pole talvel kilomeetritki sõitnud ja suvel ilusate ilmadega käis ainult aiamaal koos naisega tagavararatas on tutikas ja polevat kunagi kasutatud. Peal on originaal tehase signa, recaro istmed. Salong väga korras ja puhas. Veermik ja mootor 5+. Stanged, uksed ja karbid on kõik õliga seestpoolt üle tehtud. Olemas kõik teeninduse paberid ja kui neid uurisin siis käis vanake alati juuni kuus teeninduses ja lasi auto üle kontrollida. Kõik õlid on eelmisel aastal vahetatud ja peale seda oli auto sõitnud 240 km. Heaks asjaks on veel blokkdiffer ja sellega asfaldil külg ees sõita on päris lõbus.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Siin siis see mis sai hiljuti Leedust toodud. See mul siis praegu 4. BMW 3 on müügis ka kui kedagi huvitab. Sai ostetud 65 aastase papi käest kes ostis selle auto 15 aastat tagasi hunniku dollarite eest. Läbisõit oli ostes 200045 km ja ma ei usugi, et see vanake spidot kerinud on. Auto pole talvel kilomeetritki sõitnud ja suvel ilusate ilmadega käis ainult aiamaal koos naisega
tagavararatas on tutikas ja polevat kunagi kasutatud. Peal on originaal tehase signa, recaro istmed. Salong väga korras ja puhas. Veermik ja mootor 5+. Stanged, uksed ja karbid on kõik õliga seestpoolt üle tehtud. Olemas kõik teeninduse paberid ja kui neid uurisin siis käis vanake alati juuni kuus teeninduses ja lasi auto üle kontrollida. Kõik õlid on eelmisel aastal vahetatud ja peale seda oli auto sõitnud 240 km. Heaks asjaks on veel blokkdiffer ja sellega asfaldil külg ees sõita on päris lõbus.