Hüppa postitusse
Postitatud
comment_15966

Panen ka oma hobi auto siis üles.Autoks siis BMW e30 320 cabrio,auto sai ostetud suvel 15 mai 2008.

Seisukord oli järgmine-veermik oli suht läbi ja bensiinipump undas jubedalt ,muul tehnikal polnud viga.

Silla osad ja bensupump said vahetatud kohe ja kõik teised elementaarsed asjad,nagu

näiteks õli,hammasrihm ja veepump.Vähe hiljem sai vahetatud veljed,uuteks velgedeks vanakooli brock b1.

MOOTOR-2,0 95kw stock.

KERE-m-tech1 stanged.Küljelaiendid mingid leedukad.Auto värvuseks must.

SISU-Sport istmed nahast,m-tech2 rool,4 korda el-aknad.

VEERMIK-Sport vedrud ja amordid,valuveljed-brock b1 ,esimesed 16 tolli ja 7,5 laiad ja tagumised 16 tolli 9 laiad.

PLAANIS TEHA-Mootor kindlasti vahetada millegi parema vastu,täpselt ei tea veel mille vastu.Kere keevitada, kui on mida keevitada ja palju teisi asju mida ma pole veel endalegi selgeks teinud,eks seda näitab aeg.

PILDID-tegin ka enne laiali võtmist :wink:

063569833f2207.jpg

06356984346432.jpg

0635698318b2c0.jpg

06356984346432.jpg

Esiletõstetud vastused

comment_15961
Mootor kindlasti vahetada millegi parema vastu,täpselt ei tea veel mille vastu

Ainuke parem variant ongi minuarust diisel. Cabrio pole (vähemalt minuarust) mingi paugutamsie pill ja ei pea omama mingit üüber super mootorit. Üle kupli keerad selle siis pole nii vanal masinal sind midagi päästmas.

Muidu paistab ilus sile masin olevat..

comment_15786
kena rull. sisu on ka ikka väga viis. minu meelest must ja punane on KAKAS värvi mis sobivad täiega hästi kokku. edu ja paksu rahakotti sulle.

Mulle ka meeldib sisu :P kuid nüüd nii halvasti ei tasu ka öelda :P

Aga Matu112, sul on väga viis masin ja sisu :) jätka samas vaimus.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.