Hüppa postitusse
  • 0

Väline kütusepump/vahetus


karlerik

Küsimus

 Küsimus, kas pea voolik paagist võib mäda olla? Vist aastast 83. Kas kütuse saan kraevahele e. vaba vool välja? Teiseks need regulaatorid, kas neid peaks ka vahetama, jubedad näevad välja. Nende koode pean veel otsima sest esialgu ei leidnud. 

IMG_20240516_200514.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 2 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Kui paak on silmini täis, siis kütust võib krae vahele tulla ohtralt. Tühjemapoolsega võiks suurema looduskatastroofita hakkama saada.
Paljud on need regulaatorid üldse vahelt välja jätnud ja sõidavad ka, kuid ilmselt vanakooli süsteemil rõhku stabiliseerida nad pigem aitavad. Pumba ees olev kopsik ei reguleeri midagi, kui mu mälu ei peta, sealt voolab lihtsalt läbi.
Kui kõik on vana, siis ise laseksin paagi alla ja vaataks kogu olukorra (sh voolikud-torud) seal üle. Ventilatsioon paagi ja tankekõri vahel (jäme voolik, jookseb läbi istmealuse toru rattakoopasse ja sealt tankekõrisse) on tihti täisti mäda.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Pool paaki, igaks juhuks pitsitasin ta kinni. Hetkel ootan pumba raami pukse, et kokku panna. Need regulaatorid jätan alles, ühe lasin puhtamaks, teisel veel ilusti värv alles paari roostetäpiga. Voolikud on nii ja naa, need, mis konkreetselt pumba otsas olid, olid pahad, teised isegi pehmed ja kenad. 

IMG_20240527_194321.jpg

IMG_20240527_194715.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus