Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_14182

niisis, sain uue kaugtule ja besupumba...

nüüd seda suminat autos ei ole ja rismikul seisma jäädes pean tahhomeetrit vaatama, et saada kinnitust sellele, kas mootor ikka töötab :D

mul spidomeetriga selline värk: mingi aeg sõidad, hakkab lambist tööle, mõnikord hakkab kohe tööle, kust oleks mõtekas viga otsida?

• 4 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_13413

täna sai soetatud sellisel hulgal asju:

Esimesed õõtshoova puksid 2tk

Esimesed stabikakondid 2tk

Esimese stabilisaatori kinnitus puksid 2tk

Tagumised õõtsa puksid 2tk

Tagumised stabika kondid 2tk

Tagasilla kinnitus puksid 2tk

Lisaks veel:

4 liitrit poolsünteetilist

3 liitrit käigukasti õli

6 liitrit tosooli

1 liiter diffriõli

Blokitihend

Klapisääre tihendid 8tk

Kõik kokku läks 3200.-

Kätte saan teisipäeval, sis kütan tallinnasse kõike vahetama...

Endal vedelesid mul kodus veel:

Õlifilter

Rooliotsad 2tk

Edaspidiseks jääb soetada veel:

Gaasiamort 4tk

Tagumised vedrud 2tk

Amordipadjad 4tk

• 3 nädalat hiljem...
comment_13042

Fotopoeta tühi udukapesa mustaks siis pole nii õhuline su autu...

Mata kulmud maha, siis tulevased leiavad ka midagi meie naabrite esiisade kultuurist, tuli mustaks -80 ette ja -60 taha ja pole toonklaasi vajagi kui juba on ülbe mäshiin valmis.

Sry

Muidu täiesti kobe, aga näinud vist ei ole su autot linnas.

A

• Autor
comment_13040
Fotopoeta tühi udukapesa mustaks siis pole nii õhuline su autu...

Mata kulmud maha, siis tulevased leiavad ka midagi meie naabrite esiisade kultuurist, tuli mustaks -80 ette ja -60 taha ja pole toonklaasi vajagi kui juba on ülbe mäshiin valmis.

Sry

Muidu täiesti kobe, aga näinud vist ei ole su autot linnas.

A

Käisin Keilas ära juba, või noh 6 päeva seisis auto Keila külje all O tähega algavas külas garaa¾is :P

Sai seal uuem mootor, kast ja differ külge riputatud, 2te keskluku mootorit veel vaja ja el akente autopoolset juhtmestikku ja ongi hea :D

Photoshoppima ei hakka, ma tean, et see on praegu veel nukker aga küll saab selle põlle ka ükskord korda :D

Madaldust ei taha panna, sest vahel vaja metsas sõita ja 1.8i karter on üks suur SI**. Toonklaasi paigaldamine juba käib :lol: ja ESIALGU jäävad ka kulmud külge.

Kui 10 aasta pärast ikka mul see auto alles on siis hakkame originaali peale mõtlema :D

comment_13025
Käisin Keilas ära juba, või noh 6 päeva seisis auto Keila külje all O tähega algavas külas garaa¾is Razz

Sai seal uuem mootor, kast ja differ külge riputatud, 2te keskluku mootorit veel vaja ja el akente autopoolset juhtmestikku ja ongi hea Razz

Kas Taavi juures tehti seda tööd v? :)
  • 3 nädalat hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_12510

tore, pole tükk aega kirjutanud midagi ja nüüd on stuffi kogunenud palju.

1. ©arniirid ikka vahetamata (kas keegi viitsiks selle ära teha? Nagu tõsiselt)

2. Salongiradika juures andis midagi saba, nii, et ma sain kuuma tosoolipahvaku endale jalgadele (ma ei tea ka mis saba andis, esialgu sai salongiradikas lihtsalt vahelt ära võetud)

3. Kõik 4 rehvi lekivad, mitte küll palju aga siiski

4. Kutsud *kaevasid* mu üht tagumist ust, nüüd sääl mõnusad kriimud...

5. Roolivõimu pump on otsakorral, teeb teine ikka hirmsat lärmi

6. Spido veast pole ikka aru saanud, suht ulmeline. Kuuma ilmaga hakkab kohe tööle, külmaga ei hakkagi, suht tujukas...

7. Ilmselgelt on vaja vahetada nookurid ja tõukurid, sest see klõbin lihtsalt sööb mu närvid ära...

Ühesõnaga, ma olen väsinud :P

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_12320

Ja tagurdustuled jälle ei tööta :P:D

Vähemalt positiivne on see, et midagi otseselt katki ei ole vaid lihtsalt jälle mingi ühenduse viga...

Vasakpoolsel esisuunatulel on ka mingi ühendus kehv, vahel tuleb juhet liigutada, et tööle hakkaks... Ja sellepärast oleks Põlvas peaaegu trahvi saanud (muidugi mul olid dokumendid ka kõik kodus :D)

003.jpg

• Autor
comment_12312

Juhipoolne el aken sai käima joostud :D

Kui aken täitsa alla lasta siis on näha kuidas uks "paisub"

On see normaalne? :P

Huvitav palju see nupu valgustus voolu võtab, sellesmõttes, et ta on mul hetkel permanentselt ühendatud (ilma võtmeta töötab ka aken)

Kas see teeb paha midagi?

• Autor
comment_12241
Ega jh tagatuled ongi sul liiga tumedad :P

Aga kas tõesti on nende kulmude pärast ka iilge paanika ??

jaah noh, hakkas seal hädaldama: "sul on katted ette pandud, sul on katted ette pandud! kas teeme korduva v?"

ma seletasin, et ma pole midagi pannud :D

suht koom oli isegi...

IMGP2326.JPG

ilusad tuled on, täitsa tavalised...:D

comment_12239

Ega mind taheti korduvale saata kui teisel autol suunatuled olid kergelt punaseks lakitud ning küljetiibadel olevad mustaks. Samas ennast häirib küll kui eessõitjal tuled läbi ei paista.

Samas, E30l on originaal tuled ilusamad nagunii.. minu maitse :P

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.