Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 8 kuud hiljem...
  • Autor
comment_14763
Nägin sind ca kuu tagasi Aardla tänaval, sõitsid minu ees :D Hea oli vaadata, et veel liigub. Miks vanad vedurid minema viskasid? Murdund? Need olid muidu mingi 60/40 madaldused vms.

R.

madaldus oli tore küll aga tekitas liigset ohtu karterile, ja läbi olid nad ka...

nüüd ikka vedrust kasu kah ja kurvi läbimine muutus ka paremaks...

Ülevaatusel osutus probleemiks CO ja roolilati pean ära vahetama, muud nagu erilist midagi ei olnud. Tagatulesid ei viitsinud vahetada ja tegin lihtsalt mustalt

• Autor
comment_14720
Karteripõhi on jah kõige madalam koht selle auto all.

jah, see oli üks põhipõhjus miks sai vedruvahetus tehtud...

Aga noh, vedrul olid 3 rõngast üksteise vastu surutud juba, nii, et sõidumugavusest polnud enam midagi alles

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_14312

Niisiis.

Nädalavahetusel sai võetud aega auto iluvigade parandamiseks, tehtud sai:

Esivõre värvitud

Alumine äär kivikaitsmega üle lastud

Elektripeeglid tööle joostud (mõlemad) :)

Makk sai juba ammu installeeritud

Tuled regullitud

Üks peegel värvitud

Pilte ka:

26-04-10_1800%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1802%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1803%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1804%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1805%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1807%20%28Medium%29.jpg26-04-10_1808%20%28Medium%29.jpg

Ja lõpptulemus

26-04-10_1905%20%28Medium%29.jpg

Piltidelt aru midagi ei saa kuna motorulli fotokas pole eriti võimas värk aga nuh...

Üldiselt olen mina lõpptulemusega rahul

• Autor
comment_14306
Väga viis :D

Aga mix sa tuled maalri teibiga ära katsid ?? neid tulede ümber rõngaid saab ära võtta 8) käivad ilusti küljest ära :wink: ja siis saab paremini ära värvida :)

Muretudi kilomeetreid 8)

///Mario

ma ei saanudki pihta kuda neid ära võtta, väga palju ei tahtnud lammutada ka, kuna kaasreisija poolsed tule klaasid on suht ribadeks, ei viitsinud legoga ka lammutada

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.