Hüppa postitusse
Postitatud
comment_131267

Tere,

17-aastaselt ostsin endale esimese auto, mis oli BMW E30 323i. Möödus täpselt 17 aastat ja ostsin endale uuesti BMW E30, kuid juba teise eesmärgiga.

Tegemis on BMW 316 sedaan, aasta 1991 (M50B25). Värviks on autol mattmust, milleks auto kindlasti ei jää. 

Eelnevalt, auto all on Japan Racingu veljed ja vedrustuse kohapealt on Coilid alla pandud. Autol on vahetatud roolilatt - E36 oma. Mootor on juba eelnevalt vahetatud 2,5 vastu, mis ilusti passis kirjas on. Õnneks ilma katita. 

Esmapilgul tundus auto enam-vähem korras. Selline tunne oli niikaua, kui autolt salongi matti välja võtsin ja nägin auto tõelist olukorda. Aeg oli teinud autoga oma töö, roostes oli auto põhi, tulemüür, tagapõll, küljekarbid (osaliselt) jne.

Plaanis on autokorda teha ja vaja oleks:

• FL udutuled 

• Sportsisu

• Uus värv

• Korralik armatuur

• Korralik heli sisse

• M-Tech2 stanged

D173EA07-8CBD-46E8-84E0-6CAA28F977D6.jpeg

534A91AC-C33D-42BC-81E2-24D05CCC86AC.jpeg

• Vastuseid 53
  • Vaatamisi 3,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Vaikselt hakkab looma.    

• Tere,   Auto pidi värvimisse minema 3 kuud tagasi, kuid see koht kus ma soovisin autot värvida läks 3 kuuks kollektiivpuhkusele.  Finally pidu on saabunud minu õuele ja auto saab uue vä

• Täna sai auto viimane detail värvitud 🤩  

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_136783
12 tundi tagasi, extreme327 ütles:

Koonusega pöörded jne hullu ei hakka panema? Mul m50b25 ei salli seda koonuse asja vms miski jama sellega. 1 päev vast käib ja peale seda läeb lolliks.

Kui aus olla siis natuke paneb hullu, aga mitte koguaeg.😀

• Autor
comment_136784

@Tomzz 
Tere! Kasutasin 2mm plekki

10 tundi tagasi, Leks ütles:

No igale autole ei saa panna, abs on ees. Ja koonust tuleb pesta ja seejärel õlitada, see natukene takistab sodi sattumist mootorisse

Koonus filtri hooldusest olen teadlik 🤓

comment_136791

Abs jääb ette jah, need kes kasutavad veel m20 tropical radikat jääb radika lõdvik ette.

Ise kasutan miskit hirmkallist AEM kuiva filtrit.No tuvid ja putukad püüab kinni, peenema sodiga on need koonukad nagu on...

Kuumtraatõhulugeja ei taha ilmselt mingit õli saada.

Muudetud , muutis sass

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.