Hüppa postitusse
Postitatud
comment_124638

E30 on ikka üsna tõsine haigus :)

Kuigi oman juba ühte poolikut projekti, siis pikalt pidasin väikest plaani osta üks tänava kõlbulikum juurde. 

Mitut olin tahtnud varem vaatama minna ja mõnest ilma jäänud või hind ei sobinud, aga ilmselt selle ostuga olen ma kõige rohkem rahul.

Ühesõnaga ühel õhtul ilmus Facebooki müüki üsnagi kuulus (rändkarikas :) ) kupee, millest olin juba varem mõnda huvitavat ja sihtotstarbelist mootori kasutamis videot näinud, aga see ei häirinud.

Järgmine päev läksin vaatama ning kuna kere oli väljast üsnagi viisakas ja positiivne oli näha et eelnevad omanikud ka käe külge pannud.

Ja siis ostetud ta saigi.

Autost endast suurt ei oskagi midagi rääkida, mootoriks M50B25, sportistmed, hüdrokäsipidur, natuke on kõlareid lisatud, tiivakaari rullitud ning style 5 veljed tulid kaasa.

Paar õhtut kasutasin ise sama otstarvekalt nagu teised ja natuke funisin, aga kuna nüüd hakkas töö auto kallal pihta siis otsustasingi teema ka teha, sest siis kindel et tekib mingi progress.

Alustasin nüüd keretöödega. Uus värv ostetud ja pildid uue värviga peaksid tulema uue nädala lõpus.

Velgedel lasin ka rehvid eemaldada ning peaks hakkama rante taastama.

Lisaks lammutasin juhi sportistme ka laiali, et leida tegija ning lasta riie ära vahetada kuna leidsin enda keldri varudest kaks tagumist seljatuge sama mustriga, mis hetkelgi tagumised istmed.

Lisan ühe laenatud pildi ka, siis lihtsam arusaada mis autoga tegemist :D

19396662_10208681639308216_4498496189464472846_n.jpg

Esiletõstetud vastused

• Autor
  • Populaarne postitus
comment_124800

Kere värvitud, värviks sai valitud uuema f seeria värv (tansanitblau). Hetkel miskit head pildimaterjali pole. Esimesed tiivad värvisin seespoolt ka, et vältida rooste teket.

Homme veel uksed ja kapott värvida suurematest asjadest.

Lõppkokkuvõttes sai tehtud topelt kruntimine kuna mõlke oli palju ja et vältida lainetusi hiljem ning rullitud tiivakaared oleksid ideaali lähedased.

Ja kõrvaistuja poole tiival sai vahetatud ka alumine osa kuna oli liiga otsas omadega.

Päiksekäes peaks nägama välja nagu viimasel pildil.

C71E1B79-7D71-4275-ADE0-0EC8486002DC.jpeg

9363FD3D-ED0F-4DD3-BA70-7D7AABC3D810.jpeg

D8670A57-4E6A-455F-9088-DFBF2AF20E74.jpeg

Muudetud , muutis Magnus

comment_124813

Omasin ka seda autot ~2aastakest, põhi sai siis uuesti keevitatud. Nina ja põhja oli keegi juba eelnevalt teinud, ja see ussitas korralikult. Et hetkel tal vist põhjapunne kui selliseid pole, võibolla tasuks jälgida et vesi leiaks tee salongis välja. Kas tagasilla/difri lahendus on ikka sama? Ma sain sellest korra lahti ja siis sai elektroodiga  tummiselmalt kinnilastud.

Tore et auto elab ikka, iga järgnev omanik lahkub naerusuu ja rehvisuitsu saatel.

• Autor
comment_124818

Hetkel nii alla ma pole vaadanud, aga esimesed keevitused väljast poolt puhastasin liivapritsiga üle ja pintseldasin epoga üle ning lasin värvi ka peale koos kerega. 

Aa ja uksed said ka liivaga seest alt pritsitud pluss kiskusin tehase hermeetiku ka maha, et nende aluseid puhastada.

Seestpoolt juba mati alt katsusin, oli niiske, aga ma nagunii plaanisin pestud teise mati sisse panna, mis mul vähemalt 3 aastat juba ootab 😀 Ja kui miskit ilmneb, eks teen uuesti. 

Heli isolatsiooni ja pigimatid ostsin ka ära.

C4737ED7-0FF7-4457-8217-C305B8AA7678.jpeg

Muudetud , muutis Magnus

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_125461

Vahepeal pole miskit väga töö kõrvalt rohkem teha jõdnud, aga nüüd võtsin veljed ette.

Korra tahaks veel üle teha, et väiksemadki liivapaberi jäljed välja saada, aga muidu rahul, sest maksma see mulle peale ajakulu midagi ei läinud.

AD5AB05B-0DA3-4148-ADB5-BA73EA0038CA.jpeg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.