Hüppa postitusse

Edetabeli tutvustus


Mikko

Soovitatud postitused

Et kõigile oleks selge, kuidas edetabelit foorumis koostatakse ja reputatsiooni arvutatakse, teen sellest lühikese tutvustuse.

 

Kes on tähelepanelikumad, on kindlasti juba märganud üleval peamenüüs uut rubriiki "Edetabel". Edetabel koostatakse automaatselt vastavalt postitustes, galeriis, staatuse uuendustes ja kalendris tehtud meeldimistega. Ehk kui sa veel ei teadnud, siis nt kellegi postituse juures "Meeldib" nupu vajutamisel tõstetakse kasutaja reputatsiooni ühe punkti võrra. Vajutab sellel veel keegi, tõstetakse kahe punkti võrra jne. Kasutajate reputatsioon on nähtav nende profiilis või iga nende poolt tehtud postituse juures profiilipildi all.

 

Iga päev valitakse nn võitja, kes sai kõige rohkem meeldimisi oma koostatud sisule (olgu sisuks siis postitus, pilt, staatuse uuendus või sündmus kalendris). Edetabeli esilehel näidatakse nelja kasutajat vastavalt meeldimiste arvule - need neli on valitud ajaperioodi enim meeldimisi saanud kasutajad. Ajaperioodi saab valida paremalt poolt, kus on kirjas "Kuu", "Kõikidest kohtadest". Allpool kasutajaid asub "Populaarne sisu", milles näidatakse ära teemad, mis on enim meeldimisi saanud. Edetabelis on võimalik valida erinevaid ajaperioode, mille lõikes edetabel koostatakse. Vaikimisi on selleks kuu. Võimalik on ka vaadata erinevate üksuste (sündmuste, piltide, postituste jne.) meeldimisi eraldi. "Võitude" arvestusi näidatakse ka kasutajate profiilis (juhul kui nad on kasvõi ühe päeva võitunud).

 

"Eelmised liidrid" lehel näidatakse möödunud päevade kolme enim meeldimisi saanud kasutajat ja "Kasutajate top" lehel näidatakse 48-t enim meeldimisi saanud kasutajat.

 

Märgiksin veel ka selle ära, et foorumi meeldimiste süsteem ei ole kuidagi seotud Facebooki ega mõne teise sotsiaalmeedia saidiga. Meeldimisi kasutatakse ainult foorumi reputatsiooni arvutamiseks ja edetabelit, et teil oleks huvitavam.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus