11. oktoober 201113 a Lahendus comment_89 Greger, ära aja asja keeruliseks, mootori juhtmestiku pistik ühendub lahti kohe kaitsmekarbi kõrvalt, tuled ja viled ei puutu asjasse. läbi aastate on mõned PIN`id eri kohtadel ja võimalik, et vaja mõni ots ringi tõsta (ka ümmargused pistikud omavahel võttes) (85a ja alla selle on kandiline ühenduspistik)
11. oktoober 201113 a comment_91 aga kaitsme karbist tulevad taga tulede juhtmed ka ja need vaja ka vahetada? Nende jaoks pole pistikuga ühendust armatuuri all.
11. oktoober 201113 a comment_83 hmm. Mul seal küll pistikut ei tundu olema vaid tuleb üks suur pundar sisse selel toonoril. Enda oma pole veel lammutama hakanud. Ehk on kellelgi pilte ja infot kuskilt. Ja ma sooviks koos kaitsme karbiga süsteemi ümber t6sta.
11. oktoober 201113 a comment_80 vabandust mehed minu viga. Ei süvenenud eile asjase ja sealt tagajärjed. K6ik on nii nagu peab.
13. oktoober 201113 a Autor comment_30435 st mootori juhtmestik läheks m50 oma aga kuidas see salongi omaga kokku istub? palju pine vaja ümber visata vms?
mootori ja salongi juhtmestiku sobivus ( PS kere on e34)