Postitatud 3. mai 20159 a comment_93780 Tere, sooviksin osta sigaretisüütajat, tore oleks kui asuks Tartus või siin lähedal, aga võib ka postiga ka saata. Hinnad ja pildid PM.
4. mai 20159 a Autor comment_93814 Tegelt ka mehed, kas tõesti kellelgi ei ole sellist asja siis pakkuda?
4. mai 20159 a comment_93825 Kas sul tarvis teda iluasjaks või prakilisse kasutusse? Mul mingisuguseid leidub, aga ei garanteeri et ideaalselt töökorras ja ei mäleta kas tähistus kulunud või mitte.
4. mai 20159 a comment_93827 Ka Viljandist saaks, ag tegelikult ei tahaks seda eraldi müüa: olemas kogu esimene konsool koos tuhatoosi ja süütajaga Vajab veidi puhastamist, aga annaks ära 15 Euroraha koos saatmisega......
4. mai 20159 a Autor comment_93831 Ka Viljandist saaks, ag tegelikult ei tahaks seda eraldi müüa: olemas kogu esimene konsool koos tuhatoosi ja süütajagaIMGP1616.JPG Vajab veidi puhastamist, aga annaks ära 15 Euroraha koos saatmisega...... Kas töötab ilusti?? Kas sul tarvis teda iluasjaks või prakilisse kasutusse? Mul mingisuguseid leidub, aga ei garanteeri et ideaalselt töökorras ja ei mäleta kas tähistus kulunud või mitte. Oleks vaja jh praktiliseks kasutuseks
4. mai 20159 a comment_93832 Igatahes ca. 4..5 aastat tagasi töötas sama ideaalselt, kui mu masingi . Kui huvitatud oled, võin asjandusele 12V sisse "surada"(homse päeva jooksul), siis peaks ju kindlalt teada saama? Terv.
5. mai 20159 a Autor comment_93850 Igatahes ca. 4..5 aastat tagasi töötas sama ideaalselt, kui mu masingi . Kui huvitatud oled, võin asjandusele 12V sisse "surada"(homse päeva jooksul), siis peaks ju kindlalt teada saama? Terv. Aga proovi ära huvi oleks. Kus muidu ise asud?
5. mai 20159 a comment_93865 Sina peaks soobib ka teiste bmw-de oma ilusti. Muudetud 5. mai 20159 a, muutis hiis
Tere,
sooviksin osta sigaretisüütajat, tore oleks kui asuks Tartus või siin lähedal, aga võib ka postiga ka saata.
Hinnad ja pildid PM.