vernikuku Postitatud 3. mai 2015 Jaga Postitatud 3. mai 2015 Tere, sooviksin osta sigaretisüütajat, tore oleks kui asuks Tartus või siin lähedal, aga võib ka postiga ka saata. Hinnad ja pildid PM. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
vernikuku Postitatud 4. mai 2015 Autor Jaga Postitatud 4. mai 2015 Tegelt ka mehed, kas tõesti kellelgi ei ole sellist asja siis pakkuda? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
-Kaido- Postitatud 4. mai 2015 Jaga Postitatud 4. mai 2015 Kas sul tarvis teda iluasjaks või prakilisse kasutusse? Mul mingisuguseid leidub, aga ei garanteeri et ideaalselt töökorras ja ei mäleta kas tähistus kulunud või mitte. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
madka007 Postitatud 4. mai 2015 Jaga Postitatud 4. mai 2015 Ka Viljandist saaks, ag tegelikult ei tahaks seda eraldi müüa: olemas kogu esimene konsool koos tuhatoosi ja süütajaga Vajab veidi puhastamist, aga annaks ära 15 Euroraha koos saatmisega...... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
vernikuku Postitatud 4. mai 2015 Autor Jaga Postitatud 4. mai 2015 Ka Viljandist saaks, ag tegelikult ei tahaks seda eraldi müüa: olemas kogu esimene konsool koos tuhatoosi ja süütajagaIMGP1616.JPG Vajab veidi puhastamist, aga annaks ära 15 Euroraha koos saatmisega...... Kas töötab ilusti?? Kas sul tarvis teda iluasjaks või prakilisse kasutusse? Mul mingisuguseid leidub, aga ei garanteeri et ideaalselt töökorras ja ei mäleta kas tähistus kulunud või mitte. Oleks vaja jh praktiliseks kasutuseks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
madka007 Postitatud 4. mai 2015 Jaga Postitatud 4. mai 2015 Igatahes ca. 4..5 aastat tagasi töötas sama ideaalselt, kui mu masingi . Kui huvitatud oled, võin asjandusele 12V sisse "surada"(homse päeva jooksul), siis peaks ju kindlalt teada saama? Terv. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
vernikuku Postitatud 5. mai 2015 Autor Jaga Postitatud 5. mai 2015 Igatahes ca. 4..5 aastat tagasi töötas sama ideaalselt, kui mu masingi . Kui huvitatud oled, võin asjandusele 12V sisse "surada"(homse päeva jooksul), siis peaks ju kindlalt teada saama? Terv. Aga proovi ära huvi oleks. Kus muidu ise asud? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 5. mai 2015 Jaga Postitatud 5. mai 2015 (muudetud) Sina peaks soobib ka teiste bmw-de oma ilusti. Muudetud 5. mai 2015, muutis hiis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse