Hüppa postitusse

Projektikas


Borjomi

Soovitatud postitused

Plaan on soetada sirge ja mitte eriti roostetanud e30. Tahaks sellest rajamasina/pühapäeva auto teha. Ongi mõttes paar küsimust kuna eelnevad kokkupuuted vanemate autodega on pea olematud, et kas on mõtet m70b50 kapoti alla visata? Mis on plussid-miinused jne? Ja ega keegi juhuslikult ei tea kel oleks hea kerega e30 müüa mõistliku hinna eest?

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Algul räägid V12, siis juba et swap võiks lihtne olla, siis juba et võiks odav olla. Kas teed niisama nalja või mõtled tõsiselt? Projekti puhul unusta lihtne ja odav kohe väga kiiresti ära. Tahad kiiret loengut, võta youtube lahti ja toksi sinna otsingusse, saad oma esimese kiire ehmatuse kätte. :)

/// Erxxi lingi peale küsiks, et oled sa varem nii võimsa autoga üldse sõitnud?

Muudetud , muutis -Kaido-
  • Meeldib 1
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kui siit foorumist üks sõitis juba 141kw'ga kunagi drifti siis ilmselgelt on tegu inimesega kes youtubest midagi ägedat jälle näinud on ja feimida tahab.

Tõenäoliselt 170kw'ga lõpetaks kiirelt elektripostis.

Muudetud , muutis erxx
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Odav on suhteline mõiste, ma ei mõtelnud paarisaja euro piiridesse jääda. Hetkel on mul subaru impreza wrx sti 2012 aastal soetatud. Kw on tal samapalju ja saab väga vabalt hakkama, olgugi, et awd. Tahan ehitada midagi endale tükiks ajaks.. Niiet unustage oma nalja jutud ära :)

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus