Hüppa postitusse
E30 COMMUNITY
  • 0

salongivent ei toota yhelgi astmel


chillout
 Jaga

Küsimus

Probleem selles, et salongiventikas ei toota yhelgi kiirusel. Mootor ise toimib kui otsevool peale lasta kuid lylitist ei toota yldse. Kaitsmed korras ja lugedes foorumeid, vaatasin k7 relee ka yle mis tundub ok! Oskab keegi aidata kus viga voib olla, kas juhtmed kuskilt puru vms ? Kuskohast tapsemalt jooksevad juhtmed jne ? Veidi segane tuli vb, kuid akki kellelgi sama mure olnud ja oskab aidata.

Ette tanades

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 6 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Sul võib olla relee maanduse ots lahti see niiöelda unloader kus maanduse ots on starteri küljes kui see lahti või valesti ühendatud siis ka ei tööta. Peaks olema roheline juhe musta triibuga vist oli pin15 mootori ja kerevahelises pistikus. Kui süüde sees ja seda juhet massi paned siis peaks relee klõpsima ja puhur tööle hakkama, kui relee klõpsib aga puhut ei tööta siis on kuskil mujal kala, vastupidisel juhul relee kutu või ufod on kallal käinud

Muudetud , muutis sõge
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Liitu vestlusega

Sa võid postitada praegu ning registreeruda hiljem. Kui sul on kasutajakonto, logi sisse, et postitada oma nimega.

Külaline
Vasta sellele küsimusele...

×   Kleebitud koos vormindusega.   Kleebi hoopis tavalise tekstina

  Lubatud on ainult 75 emojit.

×   Sinu link on automaatselt manustatud.   Näita hoopis tavalise lingina

×   Sinu eelnevalt kirjutatud sisu on taastatud.   Puhasta tekstiala

×   Sul ei ole võimalik pilte otse kleepida. Laadi üles või lisa pilt aadressilt.

 Jaga

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus